Zaoštrava se bitka / Manchester United i Chelsea u borbi za Perišića: iznosi za transfer basnoslovni

Image
Foto: Italy Photo Press/PIXSELL

U početnim pregovorima sa talijanskim klubom predstavnici Manchester Uniteda ponudli su 44 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca, no odšteta je danas još veća

29.5.2017.
14:08
Italy Photo Press/PIXSELL
VOYO logo

Zaoštrava se bitka između Manchester Uniteda i Chelseaja kad je u pitanju transfer veznjaka Intera Ivana Perišića (28), objavili su u ponedjeljak britanski mediji.

U početnim pregovorima sa talijanskim klubom predstavnici Manchester Uniteda ponudli su 44 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca. Trener Uniteda Jose Mourinho obožava hrvatskog veznjaka i krajem ožujka doputovao je u Zagreb kako bi nagovorio Perišića na prelazak u engleski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Antonio Conte, koji je sa Chelseajem osvojio naslov prvaka Engleske, stavio je Perišića na sam vrh liste prioriteta kad su u pitanju igračka pojačanja za sljedeću sezonu, tvrde britanski mediji, i dodaju kao će Chelsea morati platiti Interu odštetu od 55 milijuna eura ako želi Perišića.

Perišić je 2015. godine iz Wolfsburga prešao u Inter, potpisavši ugovor do ljeta 2020. Talijanski klub je tada platio 20 milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo