MANCHESTER PREDLOŽIO SPEKTAKULARNU RAZMJENU: / Mourinho želi Rakitića, a u drugom smjeru išao bi nezadovoljni Francuz

Image
Foto: AFP

Agent Mino Raiola već je navodno krenuo u pregovore

23.2.2018.
11:18
AFP
VOYO logo

Hrvatski veznjak Ivan Rakitić već je dugo na meti Manchester Uniteda, Jose Mourinho bi ga rado vidio u redovima Crvenih vragova, a španjolski mediji sada pišu kako se sprema velika razmjena Barcelone i engleskog premierligaša.

VATRENI NA POPIS STAVIO DVOJICU HRVATA: Rakitić otkrio imena legendi koje su ostavile poseban dojam na njega

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odnos između menadžera Uniteda i njihovog najskupljeg igrača Paula Pogbe je narušen, Francuz ne igra u skladu s renomeom, a Mourinho ne trpi neposlušne igrače u svlačionici.

Njegov agent Mino Raiola već je navodno krenuo u pregovore s europskim velikanima, a prva je na popisu Barcelona. Kao idealnu zamjenu za nezadovoljnog Pogbu navode baš hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rakitić je ono što United treba u veznom redu, igrač koji zna s loptom, voli diktirati tempo, a bio bi savršena alternativa za legendarnog Michaela Carricka koji odlazi u mirovinu na ljeto", prenose Englezi vijesti o navodnoj zamjeni koju je prvi objavio španjolski Diario Gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogba je u Manchesteru od 2016. godine kada je stigao za 105 milijuna eura, a aktualni ugovor ima do 2021. godine. Rakitić s Barcelonom ima ugovor još tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo