zanimljivo društvo /

Mamić u Sarajevu dobio ovacije i družio se s vrhom HNS-a: Među njima bio i HDZ-ovac

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Kamera je u Sarajevu uhvatila Mamića kako nasmijan razgovara s uglednim društvom

4.11.2018.
17:28
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Dok domaću javnost zabavlja pitanje je li Zdravko Mamić, uz brata Zorana i Damira Vrbanovića, i dalje član Dinama, iz susjedne Bosne i Hercegovine stiže vijest kako je Mamić stariji gostovao na međunarodnom simpoziju "Simposar 2018" koji se održao 2. i 3. studenoga.

Zdravko je pritom bio na premijeri filma "Švabo iz Sarajeva" autora Sabahudina Topalbećirevića te tom prilikom doživio ovacije prepunoga Bosanskoga kulturnog centra, prenosi Klix.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić se nakon projekcije fotografirao s brojnim posjetiteljima, a bio je sjajnog raspoloženja prilikom panela na kojemu su o nogometnim temama govorili izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić i predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Kamera je u Sarajevu uhvatila Mamića kako nasmijan razgovara s uglednim društvom, među kojima su bili i prvi dopredsjednik HNS-a Ante Vučemilović-Šimunović, direktor natjecanja, infrastrukture i razvoja Marijan Kustić, inačesaborski zastupnik i predsjednik ličko-senjskog HDZ-a, počasni tajnik Zorislav Srebrić...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Zdravko Mamić u lipnju je nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora za izvlačenje novca iz Dinama i nanošenja štete državnom proračunu. Zdravko se od dana uoči donošenja presude nalazi u Bosni i Hercegovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo