MAMIĆ POJASNIO PROTIV KOGA DINAMO IGRA ZA LIGU PRVAKA: / 'Pa pobjednika Eurolige držali su u šahu 180 minuta'

Image
Foto: Screenshot

Hrvatski prvak u ovom susretu nema pravo na kiks jer se igra samo jedna utakmica

25.8.2020.
13:14
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Dinama u sridu u 20 sati gostuju u Rumunjskoj gdje ih. u sklopu 2. pretkola Lige prvaka dočekuje tamošnji prvak Cluj.

“Naši ciljevi se znaju, a to je proći u treći krug, znači utakmicu definitivno moramo pobijediti. Nije lako, igramo u gostima, jedna je utakmica. Radi se o ekipi koja je pobjednika Eurolige držala u šahu 180 minuta, znači Sevilla je prošla na gol u gostima, što govori o snazi Cluja”, rekao je trener ZoranMamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Radi se o ekipi koja je iskusna, kompaktna i agresivna, koja fantastično izvodi prekide, odnosno zabija jako puno golova iz prekida. možda čak ne direktno iz prekida, nego iz nekakvih odbijenih lopti, iz karambola, gdje jako dobro reagiraju i agresivni su. Svakako treba biti na vrlo visokom nivou za pobjedu”, smatra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kao i svaka ekipa, imaju i kvaliteta i mana. Teško je pričati o manama ekipe koja je pobjednika Eurolige, jednu Sevillu, držala u šahu, no postoje stvari u kojima smo mi kvalitetniji i bolji, kao što i oni imaju neke stvari u kojima su kvalitetniji i bolji od nas. No ja vjerujem da ćemo mi prikazati jako dobru igru i da ćemo se kvalificirati u treće pretkolo”; kazao je, pa se osvrnuo na svoje igrače.

“Izuzev Perića, koji je duže ozlijeđen, i Kadziora koji 10-ak dana nije u treningu, Leškovića, svi ostali su u konkurenciji i imat će priliku da budu u kadru. Odlučit ćemo se za onih 11, odnosno za onih 18, za koje vjerujem da će nam donijeti pobjedu”, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo