MAMIĆ OTKRIO RECEPT ZA MOĆNE NIZOZEMCE: / 'Jedino tako možemo pobijediti protivnika kao što je Feyenoord'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Modri su na pragu drugog kruga

2.12.2020.
20:12
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Dinamova ekspedicija otputovala je u srijedu ujutro prema Rotterdamu, gdje će u četvrtak (18.55 sati) odigrati utakmicu 5. kola skupine K Europske lige protiv domaćeg Feyenoorda u kojoj bi joj i jedan bod osigurao plasman u nokaut fazu ovog natjecanja. u večernjim satima trener Zoran Mamić i branič Rasmus Lauritsen pojavili se pred novinarima.

"Želimo napraviti dobar rezultat i nastaviti dobre igre koje smo pružili ove sezone u Europskoj ligi. Sigurno je da imamo puno motiva, znamo koliko nam ona znači - zadovoljstvo i sreću za igrače, navijače i cijeli klub. Trebamo biti hladnokrvni na terenu, koncentrirani od prve do zadnje minute s velikom energijom, jedino tako možemo pobijediti dobrog protivnika kao što je Feyenoord", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veliki je ulog utakmice, puno znači, ali živjet će se i dalje. Kao i u dobru i u zlu, kod sportaša, već za par dana je nova utakmica. Ako će biti dobro moramo potvrđivati kontinuitet, ako neće biti dobro - moramo se vratiti na pobjednički niz. Stalno su novi izazovi, nije sudbonosno, neće prestati svijet, ali ne želimo razmišljati o negativi, apsolutno smo pozitivni i želimo ostvariti dobar rezultat", poručio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra su momčad, imamo poštovanja prema njima, kao i oni prema nama. Bit će teška utakmica, nadam se da ćemo biti spremni, ako ćemo biti fokusirani, jer imamo dobru kvalitetu, ostvarit ćemo dobar rezultat. Nisam samo ja ili golman i drugi obrambeni igrači, već cijela momčad, nadam se da ćemo i sutra dobro braniti. Ako se dobro branimo, imamo i prostora prema naprijed. Moramo tako nastaviti", doda je Lauritsen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo