U 'navijačkoj utvrdi' /

Mamić opet zapjevao: između dva ročišta feštao uz 'Inati se, Slavonijo'

Moćnik hrvatskog nogometa posjetio je Jarminu kraj Vinkovaca, gdje nije propustio zapjevati i podići atmosferu. Odlično raspoložen zabavljao se uz pjesmu 'Inati se, Slavonijo'

12.9.2017.
8:32
VOYO logo

Mamić se jučer pojavio pred zgradom osječkog Županijskog suda, no pravosudni policajci objasnili su mu kako mu je zabranjen ulazak. Nakon neuspješnog pokušaja ulaska u sudnicu, savjetnik Dinama posjetio je udrugu navijača kluba u Jarmini, mjestu kraj Vinkovaca, gdje je i te kako gostoljubivo dočekan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Između dva ročišta na suđenju u Osijeku bilo mi je zadovoljstvo posjetiti Dinamovu navijačku utvrdu u Jarmini - općini pored Vinkovaca u kojoj sva srca kucaju za naš klub! Njihov entuzijazam i gostoprimstvo razlog su zbog kojeg ću nastaviti borbu za čast našeg kluba i sve što sam do sada u njemu napravio na ponos navijača, te motiv zbog kojeg ću nastaviti dalje sa svojim radom", objavio je Mamić na Facebook stranici.

Nije ni ovaj put propustio zapjevati i podići atmosferu. Odlično raspoložen zabavljao se uz pjesmu "Inati se, Slavonijo", što možete pogledati u nastavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan ranije, nakon što mu je zabranjen ulazak u zgradu suda, Mamić je izrazio uvjerenje da će sudski proces presuditi na njegovu stranu.

"Najvažnije mi je da u dokaznom postupku dokažemo ono što vidi i slijep i gluh, da je to jedna montaža, izmišljeni proces i to je moja jedina želja i siguran sam u to. Ako se desi nešto drugo, jer sve je moguće u ovoj državi, onda budite sigurni da ću iskoristiti svoja prava od svih mogućih sudova, i hrvatskih i europskih, da ovo osporim jer to više nije normalno. Tu nema prava na pravično suđenje", izjavio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo