MAMIĆ KRITIZIRAO EKIPU NAKON TEŠKE POBJEDE PROTIV HAJDUKA: / Treneru zasmetao jedan detalj - 'To ću im zamjeriti'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan rezultatom kao i igrom, ali ne toliko i realizacijom

12.9.2020.
21:43
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

U najvećem derbiju hrvatskog nogometa Dinamo je na Poljudu pobijedio Hajduk sa 2-1 upisavši i četvrtu pobjedu ove sezone. Golove za "Modre" zabili su Lirim Kastrati (41) i Mislav Oršić (50), dok je strijelac za domaći sastav bio Stanko Jurić (88).

Bila je to druga uzastopna pobjeda "Modrih" na Poljudu nakon 2-0 iz ožujka, a zanimljivo bio je ovo treći derbi u nizu sa gostujućom pobjedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

08.08.2020., Zagreb, stadion Maksimir - Prijateljska nogometna utakmica GNK Dinamo - NK Celje. Zoran Mamic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan rezultatom kao i igrom, ali ne toliko i realizacijom svojih igrača.

"Čestitke momčadi na zasluženoj pobjedi. Nismo htjeli juriti jer se nismo specijalno pripremali za ovu utakmicu budući da nam je 15 igrača bilo s reprezentacijama. Zahtjevi su bili da kontroliramo igru, budemo agresivni, da ne dozvolimo Hajduku da se razmaše. Uhvatili smo ritam i stvorili mnoštvo prilika. Žao mi je da pobjeda nije bila i puno uvjerljivija. To je jedini dio igre koji mogu zamjeriti igračima, nisu pokazali solidarnost u situacijama kad im je suigrač bio u boljoj poziciji za postizanje pogotka. Treba ih razumjeti, derbi, dobre situacije, žele zabiti gol. Na kraju su bitna samo tri boda", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo