MAMIĆ JE UVJEREN: / 'Brekalo odlazi iz Dinama, ali ima bolju ponudu od Wolfsburgove'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Dinamo će sezonu zaključiti "gostovanjem" kod Lokomotive u Maksimiru, u 36. kolu 1. HNL. Kup je osvojen, ostaje još samo odigrati posljednju utakmicu u sezoni, dan nakon što je obilježena 26.

13.5.2016.
13:48
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

"Ovo je stvarno bila dobra sezona, koju želimo zaključiti pobjedom. Osvojili smo prvenstvo i kup, zaigrali u Ligi prvaka, ali i promovirali nekoliko mladih igrača. Tako da je ovo bila stvarno dobra godina", rekao je Dinamov trener Zoran Mamić koji ipak ima neostvarenih želja u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Žalim za bodovima u Ligi prvaka i za Ademijem'

"Sportski gledano, žalim za bodovima u Ligi prvaka. Bili smo blizu u dvije utakmice s Olympiakosom, čak i u domaćem dvoboju s Bayernom", spomenuo je Dinamov trener istaknuvši svoju najveću tugu.

"Najviše žalim za Ademijem, kao i nekim težim ozljedama koje su nas pogodile tijekom sezone. Jučer je bilo Ademijevo saslušanje, a sada čekamo konačnu odluku. Prema riječima odvjetnika, liječnika, Svetine i Ademija sve je super prošlo, argumenti su na našoj strani. No, vidjet ćemo hoće li komisija prihvatiti našu žalbu. Nadamo se najboljem", dodao je Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju sezone, Dinamo će vjerojatno ostati bez jednog od svojih najtalentiranijih igrača.

'Brekalo ima i bolje ponude od one Wolfsburgove'

"Najbliži odlasku je Josip Brekalo, no još ništa nije definirano. Ipak, mislim da bi nas on mogao napustiti u sljedećih par dana. Dosadašnje ponude Wolfsburga nas nisu zadovoljile, vidjet ćemo hoće li ih i pojačati. No, imamo i neke druge, malo bolje ponude za njega. Dolaske još nismo definirali, prvo moramo vidjeti rasplet slučaja Ademi. Pa ćemo shodno tome napraviti neke poteze."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo