MALO TKO JE MOGAO ZAMISLITI OVAKAV SCENARIJ: / Slavni agent otkrio gdje bi Ronaldo mogao završiti karijeru

Image
Foto: AFP

Kako je Ronaldo već zagazio u 35. godinu života, polako se već počinje voditi diskusija do kada će igrati

18.12.2019.
11:35
AFP
VOYO logo

Vjerojatno najjači nogometni agent današnjice, Portugalac Jorge Mendes, komentirao je Cristiana Ronalda, svog sunarodnjaka i drugog po vrijednosti igrača kojeg zastupa njegova agencija.

Kako je Ronaldo već zagazio u 35. godinu života, polako se već počinje voditi diskusija do kada će igrati i koliko još može dati nogometu. Govorilo se nedavno kako je Juventus samo usputna stanica Portugalcu te da je nezadovoljan statusom u Torinu, ali Mendes je uvjeren kako je sve u redu i štoviše kaže da će se Ronaldo tamo vjerojatno i umiroviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

MOSCOW, RUSSIA – NOVEMBER 6, 2019: Juventus FC’s Cristiano Ronaldo in their 2019-20 UEFA Champions League Group D Round 4 football match against Lokomotiv Moscow at RZD Arena. Mikhail Tereshchenko/TASS, Image: 481457699, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Mikhail Tereshchenko / TASS / Profimedia

Mirovina u Italiji

"Cristiano je jako sretan u Juventusu. Tamo radi s velikim trenerom. Da, mislim da bi Ronaldo u Torinu mogao ostati sve do nogometne mirovine. Ima ugovor do ljeta 2022., a tada će biti u 38. godini", rekao je Mendes za Sky Sports.

Međutim, malo je spočitnuo treneru Juvea, MaurizijuSarriju što ne koristi dobro Ronalda. "Svi pričaju o tome kako bi Juventus trebao koristiti 'tridente' Cristiano-Dybala-Higuain, ali možemo pričati koliko hoćemo. Zna se tko odlučuje. Samo jedan čovjek, Maurizio Sarri", rekao je Mendes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates after Juventus secured the Italian 2018/19 "Scudetto" Serie A championships, after winning the Italian Serie A football match Juventus vs Fiorentina on April 20, 2019 at the Juventus stadium in Turin. (Photo by Marco Bertorello / AFP)

Zlatna lopta

Isto tako smatra kako je Ronaldo trebao dobiti Zlatnu loptu i ove sezone i prošle, ali da nije jer više nije član Real Madrida.

"Neću komentirati dobitnike Zlatne lopte za prošlu i ovu godinu, ali reći ću vam da to što Cristiano nije osvojio barem jednu Zlatnu loptu u zadnje dvije godine predstavlja sportsku nepravdu. Bilo bi normalno da je osvojio i za 2018. i za ovu godinu, ali barem jednu je sigurno zaslužio! Da je ostao u Real Madridu, sigurno bi mu je dali", rekao je Jorge Mendes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo