MADRID U ŠOKU, RONALDO PORUČIO SUIGRAČIMA: / 'Odlazim iz Reala, gotovo je'

Image
Foto: AFP

'Odlazim iz Madrida! Odlučio sam, nema natrag!', riječi su Cristiana Ronalda koje javlja ugledna madridska Marca i portugalska 'A Bola'.

17.6.2017.
12:25
AFP
VOYO logo

To je Ronaldo navodno rekao svojim suigračima u kampu reprezentacije. Dio javnosti smatra kako Ronaldo to radi zbog pritiska na upravu Reala glede svoje plaće, neki, pak, vjeruju kako je Portugalac odlučio otići iz kluba.

ERUPTIRALO JE! Milan nudi Donnarummu za Ronalda: Odštetna klauzula CR 7 milijardu dolara

PANIKA U REALU: Madriđani si dali rok od dva tjedna za rješavanje ‘slučaja Ronaldo’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Slučaj Ronaldo'

Kako bilo, ovaj novonastali "slučaj Ronaldo" jako je zabrinuo čelnike Kraljeva. Perez i suradnici dali su i rok od dva tjedna za rješavanje situacije.

Nad Santiago Bernabeu nadvio se oblak sumnje i straha u "odluku" svoje najveće zvijezde i najboljeg nogometaša svijeta u 2016. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početna cijena-400 milijuna eura

Marca piše kako u će u ovoj situaciji, Perez morati razmišljati o ciframa za Rolanda. U slučaju da ode, klub neće htjeti sjesti za stol s nikim ispod 400 milijuna eura. To je početna cijena, piše Marca. Odštetna klauzula je, pak, miliijardu dolara. "Pa tko voli, nek' izvoli".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ipak se radi o transferu najveće igračke figure u povijesti kluba. Ako se to dogodi, bit će to najveći transfer u povijesti nogometa", ističe Marca.

Kako bi Real izgledao bez Ronalda

Ova priča oko odlaska Ronalda iz Reala na površinu je iznjedrila još jednu "problematiku". Kako bi Los Blancosi izgledali bez CR7? Bez pojačanja, veznu bi liniju i dalje držali Toni Kroos, Luka Modrić i Casemiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Isco - Bale, Benzema

Naprijed bi Karim Benzema zadržao svoje mjesto, dok bi Isco popunio mjesto sa kojeg je u završnici sezone ionako istisnuo nezaliječenog Garetha Balea, a Velšanin bi došao na Cristianovo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo bi to ujedno dobro rješenje za Isca, da ostane u klubu. Dokazao je da ima mjesto...

Pogledamo li, pak, koga bi Real mogao kupiti, mogućnosti su bezbrojne. Tim više što je odštetna klauzula za Cristiana milijarda eura! Ali najintrigantnija je ona s Kylianom Mbappéom koji je zaludio Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalska 32-godišnja zvijezda kluba izazvala je pravu strku u petak nakon što su pojedini portugalski mediji objavili kako je klub obavijestio o svojoj želji za odlaskom.

Razlog ljutnje koja rezultira traženjem transfera jest podignuta optužnica zbog navodne utaje poreza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo