Realovci na nogama! Čeka se objava transfera koji mijenja povijest!

Madrid je na nogama jer se čeka da stigne novi najskuplji igrač svijeta i bivši Modrićev suigrač iz Tottenhama Gareth Bale.

23.8.2013.
12:49
VOYO logo

Real je na svojoj internetskoj stranici već počeo prodavati njegov dres s brojem 11, a španjolska Marca tvrdi da je predsjednik Tottenhama Daniel Levy odbio uzeti Fabija Coentraa te da je posao na kraju vrijedan 'čistih' 99 milijuna eura.

Bale je tako 'srušio' Cristiana Ronalda s trona najskupljih nogometaša svijeta, a Portugalac je, podsjetimo, na Santiago Bernabeu stigao na ljeto 2009. godine iz Manchester Uniteda za 96 milijuna eura. Ronaldo je, pak, tako prestigao Zinedinea Zidanea kojeg je Real 2001. godine platio 69 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Reala Florentino Perez se tako može pohvaliti činjenicom da su se pod njegovim ravnanjem dogodila četiri najskuplja transfera u povijesti nogometa (četvrti je Kaka). U TOP 5 ulazi još onaj Zlatana Ibrahimovića od 75 milijuna koji se nalazi na trećem mjestu.

Marca tvrdi da će se službeno predstavljenje Balea na Santiago Bernabeu dogoditi sljedećeg tjedna, no tijekom dana na stadionu su počeli postavljati pozornicu na kojoj Velšanin mogao biti predstavljen već u subotu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo