MA KAKAV GUARDIOLA, KLOPP I MOURINHO: / Slavni Brazilac otkrio tko će uskoro biti najbolji trener svijeta. Moglo bi vas iznenaditi

Image
Foto: Profimedia

Willian je doista impresioniran, da ne kažemo i zaluđen svojim novim trenerom

17.11.2020.
17:39
Profimedia
VOYO logo

Premda su ga u bogatoj karijeri vodili brojni slavni treneri poput Josea Mourinha, Guusa Hiddinka, Maurizija Sarrija, Mirceje Lucescua, Franka Lamparda, Antonija Contea, a odigrao je brojne utakmice u najjačoj ligi svijeta protiv velikana poput Jurgena Kloppa i Pepa Guardiole, slavni brazilski nogometaš iz redova Arsenala, Willian, otkrio je tko je po njemu najbolji trener s kojim je radio i tko bi mogao postati možda i najbolji na svijetu.

Willian je doista impresioniran, da ne kažemo i zaluđen svojim novim trenerom, Mikelom Artetom. U samo godinu dana Arteta je napravio sjajan posao u Arsenalu i popularni Topnici konačno počinju sličiti na nešto, a Willian sav taj napredak pripisuje upravo karizmatičnom Španjolcu, iako kod njega trenira tek nekoliko mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Mikel Arteta

'Samo mora osvajati'

Nije taj Arsenal još na onoj razini na kojoj je nekada bio, ali nakon dugo godina postoji razlog za optimizam. "On će biti top menadžer. Nemam sumnje u to. Potencijal je tu, kao i ambicija. U nekoliko godina bit će najbolji trener Premier lige, pa i svijeta", rekao je Willian za FourFourTwo.

Dakako, naglašava da će Arteta morati nešto i osvojiti da bi ga se smatralo najboljim te na koncu otkriva što ga kod Španjolca najviše impresionira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito je da moraš osvajati trofeje da te smatraju najboljim, a Arteti će se to dogoditi mnogo ranije od očekivanog. Impresioniran sam načinom na koji razgovara i objašnjava svoje taktičke zamisli. Brz je u čitanju igre i prilagođava se po potrebi. Fantastično je trenirati pod njim i dosad sam naučio mnogo stvari", izjavio je Willian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo