LUKA VJERUJE U BILIĆA I TOTTENHAM: / 'Spursi mogu do naslova, a Slaven će preživjeti ovo razdoblje'

Image
Foto: AFP

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić je u razgovoru za TalkSport poželio svome bivšem klubu Tottenhamu da osvoji naslov prvaka u Premier ligi, a Slavenu Biliću da zadrži posao u West Hamu.

24.10.2017.
21:05
AFP
VOYO logo

Modrić je u ponedjeljak na FIFA-inoj svečanosti u Londonu treću godinu zaredom uvršten u najbolju momčad svijeta. Nakon gala večere se veznjak Real Madrida dotaknuo svoga bivšeg kluba Tottenhama u kojem je igrao od 2008. do 2012. godine. Spursi su nakon devet kola engleskog prvenstva na trećem mjestu s 20 bodova, pet manje od vodećeg Manchester Cityja. Navijači kluba iz sjevernog Londona nadaju se prvom naslovu prvaka nakon 1961. godine.

Image
OGROMNO PRIZNANJE ZA LUKU MODRIĆA: /

Kapetan Vatrenih izabran u svjetsku momčad godine

Image
OGROMNO PRIZNANJE ZA LUKU MODRIĆA: /

Kapetan Vatrenih izabran u svjetsku momčad godine

'Pochettino radi sjajan posao'

"Mislim da je to moguće. Ako nastave ovako, zašto ne? Premier liga je jaka liga s toliko sjajnih momčadi i puno odličnih utakmica, tako da nije lako. Ali želim Tottenhamu sve najbolje i volio bih da osvoji naslov", rekao je Modrić u razgovoru za radio TalkSport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš je nogometaš posebno oduševljen trenerom Spursa Mauricijem Pochettinom.

"Pochettino radi sjajan posao u Tottenhamu. Otkad sam otišao, klub je napredovao u svim aspektima, i na terenu i izvan njega s novim trening-centrom i uskoro novim stadionom. Klub puno ulaže, dvije je godine zaredom bio blizu naslova u Premier ligi, što ranije nije bio slučaj. Sretan sam zbog toga", dodao je Luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bilić je sjajan trener'

Osvrnuo se za kraj i na Slavena Bilića koji proživljava teške dane u West Hamu. Njegova je momčad tek na 16. mjestu sa samo osam bodova i bivšem hrvatskom izborniku ozbiljno prijeti otkaz.

"Uvjeren sam da ima kvalitetu da preživi ovo. Sjajan je trener i mislim da će imati bolje rezultate u West Hamu", zaključio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo