Luka Modrić otvorio dušu nakon svega: Sjetio se čak i odbačenog Mourinha!

'Za mene je osvajanje Lige prvaka ostvarenje sna.

25.5.2014.
13:07
VOYO logo

"Ovaj trofej će nam donijeti veliki poticaj u borbi za naslov španjolskog prvaka iduće sezone i u obrani naslova europskog prvaka. Skinuli smo veliki teret s naših leđa. Bili smo gotovo opsjednuti s ovom zadaćom jer su očekivanja u ovom klubu uvijek vrlo visoka i dugo se čekao trofej u ovom natjecanju", rekao je Modrić, koji je na najbolji način završio svoju drugu sezonu u Real Madridu.

Za svoj napredak i svoje igre pohvalio je obojicu trenera koji su ga vodili u Kraljevskog klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I Jose Mourinho i Carlo Ancelotti su izvrsni treneri koji imaju veliku osobnost. Do ovog trenutka je potpis za Real Madrid bio najsretniji trenutak mog života. Najveći uspjeh u karijeri danas slavim jer nikada nisam prestao vjerovati u sebe".

//www.youtube.com/embed/NYB90kubTpM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U finalnoj utakmici nikada nismo izgubili nadu i vjeru da ćemo zabiti taj izjednačujući gol, koji je na kraju i stigao kao nagrada za naš trud. Atletico je bio dostajan protivnik u svakom pogledu, ali mi smo ekipa s puno rođenih pobjednika koji su se često dokazivali na najvećim pozornicama".

"Sezona je bila dugačka, ali osjećaj čiste radosti će ublažiti umor uoči Svjetskog prvenstva u Brazilu, kojem se jako veselim i potpuno ću mu se posvetiti nakon nekoliko dana odmora", zaključio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo