Bolji i od Ronalda: Ovo je samo Modrić uspio u Realu

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić postao je neizostavni član momčadi ponajboljeg kluba svijeta Real Madrida.

28.8.2013.
16:43
VOYO logo

To je najdulji aktivni niz od svih igrača "kraljevskog kluba", dulji čak i od neizostavnog Cristiana Ronalda, te ujedno njegov najdulji niz u dresu Reala. Hrvatski veznjak od 26. kola Primere prošle sezone nije propustio zaigrati u nijednoj utakmici, uključujući i onima u Ligi prvaka i Kupu kralja.

U tom je nizu Modrić postigao tri pogotka, od kojih je jedan bio Manchester Unitedu na Old Traffordu, koji je ujedno značio i prolazak Real Madrida u četvrtfinale. Preostala dva zabio je u Primeri Malagi i Mallorci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolaskom novog trenera na klupu, Carla Ancelottija, uloga hrvatskog reprezentativca u momčadi postala je još i veća, a na to ukazuje podatak da je u dosadašnje dvije utakmice Primere odradio svih 90 minuta.

Spomenimo i da je Real u Modrićevom nizu od 21 utakmice upisao 15 pobjeda, tri remija i tri poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši madridskog Reala u srijedu su prijepodne odradili prvi ovotjedni trening. Među onima koji su istrčali na travnjak trening-centra u Valdebebasu nije bilo Luke Modrića. Hrvatski veznjak i Sergio Ramos neočekivano se nisu pojavili na prvome zakazanom treningu nakon slobodnog dana, koji je igračima u utorak poklonio trener Carlo Ancelotti.Svoju utakmicu drugog kola u Primeri Madriđani su odigrali u ponedjeljak pobijedivši minimalno (1:0) na gostovanju kod Granade.

Nema zasad informacija o problemima, barem ne ozbiljnijim, sa zdravljem hrvatskog reprezentativca. Moguće mu je trener jednostavno dao dodatnu poštedu, makar samo u relativnom smislu: Modrić je s Ramosom, Denisom Čeriševim, Samijem Khedirom, Raphaelom Varaneom i Jesusom Fernandezom odradio trening u teretani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo