PARTIJANERI / 'Luka je obrisao pod s nama, pa suigrače odveo u noćni klub. Gosti su bili u šoku kad su ih vidjeli. Dan kasnije, liječili su mamurluk'

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Brojni su gosti primijetili najboljeg igrača svijeta iz 2018. godine, kao i ostale koji su došli s njim

11.6.2022.
22:00
Sanjin Strukić/PIXSELL
VOYO logo

Značajna je jučerašnja pobjeda Hrvatske na Parkenu u Kopenhagenu nad vodećom u našoj skupini Lige nacija Danskom, za izbornika Zlatka Dalića i igrače.

Image
RANJENA ZVIJER JE NAJOPASNIJA /

Opća mobilizacija Francuza, napast će svom snagom: 'Bila bi katastrofa za Hrvatsku da im to dopusti'

Image
RANJENA ZVIJER JE NAJOPASNIJA /

Opća mobilizacija Francuza, napast će svom snagom: 'Bila bi katastrofa za Hrvatsku da im to dopusti'

Hrvati u fokusu danske javnosti

Prema danskom Ekstra Bladetu, igrači su je i proslavili. Spomenuti medij piše da, nakon što je Luka Modrić pomeo pod s reprezentativcima Danske, otišao je na ulice Kopenhagena. "Svjetski doprvaci partijali su u noćnom klubu u Kopenhagenu. Luka je pokušao pronaći način kako da bude na plesnom podiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvori kažu da je Modrić s nekoliko suigrača posjetio ekskluzivni noćni klub, koji posjeduje bivši član žirija X Factora Remee Jackman. On je poznat po tome da su mu gosti poznati sportaši i druge zvijezde.

Ondje su, ističu Danci, proslavili pobjedu nakon što su odigrali odlično drugo poluvrijeme u kojem je Modrić ušao kao zamjena i promijenio ritam utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedeći dan otišli na fitness

Naravno, njihov dolazak nije prošao neopaženo. Brojni su gosti primijetili najboljeg igrača svijeta iz 2018. godine, kao i ostale koji su došli s njim.

"Dan kasnije, Modrić, zvijezda Chelseaja Mateo Kovačić i još nekoliko reprezentativaca otišli su na fitness kako bi se možda izliječili od mamurluka", piše u tekstu koji je objavio danski Ekstra Bladet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda Vatrenih znači da Hrvatska sada ima četiri boda u skupini Lige nacija, koju nakon prva tri susreta i dalje vodi Danska sa šest bodova.

Slijedi Francuska u Parizu

U ponedjeljak se obje nacije moraju vratiti u akciju prije nego što mogu otići na ljetni odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska ide u Francusku na susret s braniteljima naslova prvaka svijeta, dok će vojnike Kaspera Hjulmanda posjetiti kvalitetna i neugodna Austrija, koja je na otvaranju Lige nacija iznenadila Francusku.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo