ANKETA NET.HR-A / Jeste li za Ligu nacija?

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Jeste li za Ligu nacija ili ne? Glasujte u anketi i izrazite svoje mišljenje u komentarima

11.6.2022.
17:12
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u četvrtak je u Kopenhagenu, uoči susreta 3. kola Lige nacija između Danske iVatrenih na Parkenu (0-1), na pressici kritizirao Ligu nacija.

4 utakmice u 11 dana po lipanjskoj vrućini i sparini, nakon naporne sezone

Image
DOK SVIRA RADIO /

Poznati Hrvat: 'Luka je vođa, Šutalo ima nešto što imaju rijetki, ali jedan drugi igrač je čisti fenomen. Taj ubada kao pčela'

Image
DOK SVIRA RADIO /

Poznati Hrvat: 'Luka je vođa, Šutalo ima nešto što imaju rijetki, ali jedan drugi igrač je čisti fenomen. Taj ubada kao pčela'

Podsjetimo, u ovom reprezentativnom ciklusu, odmah nakon završetka naporne sezone, igrači su morali obući dres reprezentacije i uskočiti u pakleni ritam od 4 utakmice u 10 dana, između ostalog protiv Francuza dva puta, Danaca u gostima i u ponedjeljak Francuza u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači izloženi umoru nakon naporne sezone, a samim time i ozljedama. Stvarno je u pravu izbornik, legitimno se postavlja pitanje je li Liga nacija u ovom vrijeme i u ovakvom rasporedu potrebna, ima li smisla?

"Rekao sam i prije da se ne ponavljam da mi Liga nacija ne leži i ujutro bih je otkazao, ali što je, tu je. Nije korektno i humano da se igraju četiri utakmice u deset dana, da ovoliko putujemo i da dečki nemaju odmora. Moramo paziti koga staviti sutra, moramo ganjati rezultat i bodove, ali tako je svima, ne možemo se žaliti, već izvući maksimalno iz ovoga", kazao je Zlatko Dalić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Luka Modrić

Razgovarali smo s Antom Budimirom u Splitu nakon Francuske

"Jedva čekam da prođu ove dvije utakmice i da drugačije to gledamo, možda je bilo bolje da se igralo 3+3, nego da to zbijemo u malo. Nemam se pravo žaliti niti me tko pita oko toga".

Prije pet dana u ponedjeljak, nakon utakmice Hrvatske i Francuske na Poljudu, u MIX zoni smo postavili pitanje Anti Budimiru ima li Liga nacija u ovom terminu, u ovakvom ritmu, nakon naporne sezone i po vrućini uopće smisla?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nastojim to gledati pozitivno, utakmice će se i tako ionako igrati, pa je ovo prilika da se upoznamo još bolje, da se uigramo još bolje i da to ima koristi u budućnosti za sve. Ne bih se raspravljao o toj temi, moramo igrati i igramo".

Ipak, pobornici Lige nacija smatraju kako je ovo natjecanje pun pogodak. Garantira jake utakmice protiv najboljih svjetskih reprezentacija, navijači mogu uživati u majstorijama najboljih europskih igrača, a ako gledamo isključivo HNS, Liga nacija je fantastična!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, nas zanima vaše mišljenje, jako nam je bitno. Jeste li za Ligu nacija ili ne? Glasujte u anketi i izrazite svoje mišljenje u komentarima.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo