Pogodite tko je najbolji igrač Premiershipa

Urugvajski nogometaš Luis Suarez transformirao se od predmeta šprdnje u očima engleskih navijača do najkvalitetnijeg igrača 2013. godine i to u svega četiri mjeseca.

17.12.2013.
13:21
VOYO logo

Podsjetimo, napadača Liverpoola su mnogi prozivali zbog konstantnih simuliranja prekršaja, da bi u smiraju prošle sezone postao glavni predmet šprdnje, nakon što je u derbiju protiv Chelseaja ugrizao Branislava Ivanovića za ruku. Zbog tog je poteza dobio 10 utakmica suspenzije, zbog kojih je propustio početak ove sezone.

Međutim, otkako se vratio na travnjak Urugvajac je nezaustavljiv! U dosadašnjih je 11 nastupa u engleskoj Premierligi postigao čak 17 golova, te je pritom asistirao osam puta. Sa 17 pogodaka se u utrci za "Zlatnom kopačkom" u najjačim ligama Europe izjednačio s Cristianom Ronaldom i Diegom Costom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvalan sam svim navijačima koji su mi dali glas. Posebno sam zahvalan našim navijačima koji su mi pomogli da se ponovno osjećam ugodno i da igram sa samopouzdanjem nakon teške prošle sezone. Oni su mi pomogli za zaboravim na sve loše što mi se dogodilo u prošloj sezoni", rekao je Suarez nakon što je saznao za ovu laskavu titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo