LUDNICA OKO VATRENOG: / Perišić provocira objavama na društvenim mrežama, trener Intera mu poslao jasnu poruku

Image
Foto: AFP, ANDREAS SOLARO

Novi trener talijanskog velikana Intera Luciano Spalletti poručio je kako želi razgovarati s Ivanom Perišićem kako bi shvatio njegove namjere.

10.7.2017.
8:45
AFP, ANDREAS SOLARO
VOYO logo

Hrvatski nogometaš je već dulje vrijeme na meti Manchester Uniteda i očekivalo se da će do kraja lipnja ostvariti transfer na Old Trafford, ali dva kluba još uvijek nisu postigla dogovor. Perišić bi se tako tijekom ponedjeljka trebao pojaviti na pripremama Intera gdje će ga dočekati novi trener.

Image
UNITED ŠALJE NOVU PONUDU: /

Mourinho se zbog Perišića odriče iskusnog braniča

Image
UNITED ŠALJE NOVU PONUDU: /

Mourinho se zbog Perišića odriče iskusnog braniča

'Računam da ću imati Perišića u momčadi'

"Za mene nema dvojbe: računam na njega, ali moram shvatiti njegove namjere. Neće biti lijepo ako od njega čujem riječi "želim otići". Vidjet ćemo. Mediji stalno pišu o njegovoj želji za odlaskom, ali najprije moram to čuti od njega, a tek nakon toga ćemo odlučiti što ćemo", rekao je Spalletti talijanskim novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svakom slučaju, reći ću ovo: mi smo Inter i možemo donositi odluke koje su drugačije od igračevih ideja. Nadam se da ću imati Perišića u momčadi, računam na to i optimističan sam", dodao je Spalletti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Perišić je tijekom cijelog vikenda zabavljao svoje obožavatelje putem društvenih mreža. Najprije je 'lajkao' objavu veznjaka Manchester Uniteda Paula Pogbe o dolasku Romelua Lukakua na Old Trafford, potom je na Twitteru objavio običan crveni krug što je protumačeno kao potvrda da će iduće sezone nositi crveni dres, a onda je u nedjelju objavio i fotografiju iz zračne luke uz poruku "destinacija nepoznata".

Image
Foto: Screenshot/Instagram
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo