LUDNICA NA MAKSIMIRU: / Mamić s tribine gledao kako se Dinamo spašava od sramotnog poraza u posljednjoj minuti

Image

U prvoj utakmici 3. kola Prve HNL Dinamo i Slaven Belupo igrali su 1-1 (0-0).

29.7.2016.
22:00
VOYO logo

Gosti su poveli golom Aleksandra Jovičića u trećoj minuti sudačke nadoknade, ali nisu uspjeli zadržati prednost jer je odmah u sljedećoj minuti Filip Benković poravnao na konačnih 1-1.

Image
Image

Nogometaši Dinama bolje su otvorili utakmicu te su prvi zaprijetili. U 13. minuti Henriquez je povukao i u for gurnuo Fernandesu koji je ulašao u kazneni prostor i pucao, ali Marković je obranio. Malo potom i Slaven je imao zicer. Pogriješila je obrana Modrih u 22. minuti, Ejupi je izašao sam pred Eduarda koji je sjajno obranio njegov udarac. Prvo poluvrijeme bilo je dosta izjednačeno i s malo prilika. U 45. je još zaprijetio Antolića koji je s 20-ak metara gađao drugi kut, ali njegov udarac otišao malo pored gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo prilika u nastavku

Niti u nastavku momčadi nisu stvarale puno prilika. U 69. minuti Rog je pucao iz slobodnjaka, ali Marković sjajnom reakcijom odbio njegov udarac. Do sudačke nadoknade veliku priliku imao je Benković kada je u 84. minuti prvo pucao glavom, da bi se lopta potom zapela u bloku nakon čega je s poda pucao u gornji kut, ali Marković se ponovno istaknuo.

Potom je uslijedila ludnica. Jovičić je u 93. zabio za goste, Benković par sekundi kasnije izjednačio. U petoj minuti sudačke nadoknade sjajnu priliku imao je Fernandesa, čiji je volej sa 7-8 metara otišao visoko preko gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Belupo je trenutačno vodeći na ljestvici sa sedam bodova iz tri utakmice, slijede Rijeka i Osijek sa po šest i Dinamo s četiri boda iz po dva odigrana susreta. Modri, inače, već u nedjelju putuju u Gruziju gdje love prolaz u play-off Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred 1.500 gledatelja na stadionu u Maksimiru sudio je Matoc iz Zaprešića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo