LUDILO NA TRENINGU VATRENIH: / 'Starci' pomeli mlade pa im se narugali; 'Nema ih na slici, zgazili smo ih'

Image
Foto: Screenshot

U reprezentaciji vlada odlična atmosfera

9.10.2020.
8:38
Screenshot
VOYO logo

Nakon što su srušili Švicarsku u prijateljskoj utakmici odigranoj u St. Gallenu, hrvatski nogometni reprezentativci predvođeni izbornikom Zlatkom Dalićem vratili su se u Zagreb gdje se pripremaju za utakmice Lige nacija protiv Švedske i Francuske.

A da su reprezentaciji vlada dobro raspoloženje može se vidjeti po objavama Vatrenih na Instagramu nakon što su odigrali međusobnu trening utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mladih nema na slici, starci ih zgazili", napisao je Dejan Lovren i dodao slavljeničku fotografiju na kojoj se nalazi u društvu Simona Sluge, Ivana Perišića, Marcelola Brozovića, Luke Modrića i Ante Budimira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Hrvatsku reprezentacija očekuju utakmice Lige nacija protiv Švedske (11. listopada) i Francuske (14. listopada) na stadionu Maksimir. A u četvrtak je o tim susretima progovorio Domagoj Bradarić.

"Vjerujem da ćemo na toj razini biti i u utakmicama protiv Švedske i Francuske i da ćemo opet pobijediti. Ja sam sretan što sam u reprezentaciji. Mlad sam, nastavit ću raditi i minutaža će doći. Sve sam zaslužio svojim radom, tako će biti i u budućnosti. Dosta je mladih i kvalitetnih igrača, polako se počinje to uklapati. No, kod mlađih uvijek će biti oscilacija, ali to treba istrpjeti. Sada je glavni cilj pobijediti Švedsku kako bismo zadržali renking uoči kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo", poručio je Bradarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo