LUDI POTEZ RAKITIĆA: / Srebrni Vatreni je spasitelj katalonskih snova, jel' sad svima jasno koliko je bitan? 'Ivane, hvala ti...'

Image
Foto: Screenshot

Rakitić s gol crte ludo izbio jedan pokušaj igrača Redsa, a nakon toga još je luđe promašio Salah

3.5.2019.
19:00
Screenshot
VOYO logo

Na društvenim mrežama pojavio se video trenutka iz prve polufinalne utakmice Lige prvaka, koja se na Camp Nou odigrala prije tri dana, a u kojoj je Raketa bio jedan od boljih pojedinaca u veličanstvenoj pobjedi Barcelone nad Liverpoolom 3-0. U toj utakmici nogometnu magiju pokazao je veliki Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, da li je Messi uistinu bio tako genijalan kao što svi pričaju i kao štom ga svi živi hvale ovih dana u nogometnom svijetu? Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Kako bilo, Rakitić i svi ostali bili su u Messijevoj sjeni tu noć, no jedan trenutak impresionirao je fanove katalonskog diva, te itekako dobro pokazuje koliko je Rakitić bitan u obrani, kako su to neki nogometni pratitelji na Twitteru istaknuli. Naime, u posljednjoj dionici susreta Rakitić je s gol crte ludo desnom petom izbio jedan pokušaj igrača Redsa, a nakon toga još je luđe promašio Salah za 3-1, pogodivši vratnicu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala ti Ivane što si nam spasio naše snove", "je li sad jasno koliko je on bitan u obrani?", "luda obrana Rakitića", samo su neki od komentara oduševljenih navijača.

Inače, u prvoj utakmici polufinala nogometne Lige prvaka Barcelona je na Camp Nou svladala Liverpool sa 3-0 (1-0). Strijelci za Barcelonu bili su Luis Suarez (26) i Lionel Messi (75, 83). Uzvratna utakmica igrat će se 7. svibnja u Liverpoolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo