LUDI DAN U ITALIJI: / Juve utrpao sedam komada, Badelj asistirao za pobjedu, Suso zabio eurogol s 35 metara

Image
Foto: AFP

Novo kolo Serie A donijelo je niz uzbuđenja, a najsretniji mogu biti navijači Juventusa čiji su miljenici dali sedam golova.

4.2.2018.
17:07
AFP
VOYO logo

Talijanski nogometni prvak Juventus pobijedio je Sassuolo 7-0 u susretu 23. kola talijanskog nogometnog prvenstva. Torinska 'Stara dama' je u prvom poluvremenu zabila četiri gola, a potom u nastavku još tri puta probila gostujuću obranu.

Genijalni Argentinac

Najbolji igrač utakmice bio je argentinski napadač Gonzalo Higuain koji je zabio tri gola (63, 74, 84), dva puta je Andreu Consiglija svladao Sami Khedira (24, 27), a među strijelce su se upisali i Alex Sandro (9) te Miralem Pjanić (38). Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić odigrao je cijeli susret za Juve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://streamable.com/mvaof

Golčina Susa

Udinese i Milan su odigrali bez pobjednika, 1-1. Gosti su poveli u 9. minuti lijepim pogokom Susa, a domaćin je izjednačio u 76. minuti nakon autogola vratara Gianluigija Donnarumme. Kevin Lasagna je ubacio s desne strane, lopta je pogodila Leonarda Bonuccija, a potom i Donnarummu od kojeg se odbila u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je od 68. minute igrao bez isključenog Davida Calabrija. Nikola Kalinić je za Milan igrao od 73. minute, dok je Andrija Balić za Udinese igrao od 75. minute Stipe Perica nije nastupio za domaći sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Asistencija Badelja

Fiorentina je na gostovanju pobijedila Bolognu 2-1. Golove za 'viole' zabili su Jordan Veretout u 41. minuti i Federico Chiesa u 71. minuti na asistenciju Milana Badelja. Pogodak za domaćine postigao je Eric Pulgar (44). Badelj je odigrao cijeli susret za Fiorentinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atalanta je golom Gianluce Mancinija u 72. minuti pobijedila Chievo 1-0, a istim rezultatom je Roma na gostovanju pobijedila Veronu, a pogodak odluke zabio je Cengiz Under u 43 sekundi utakmice. Bruno Petković je odigrao cijeli susret za Veronu.

Večeras se još sastaju Benevento i Napoli, a kolo u ponedjeljak zatvaraju Lazio i Genoa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Juventus sa 59 bodova, Napoli ima dva boda manje i utakmicu manje, dok je Lazio treći sa 46 bodova i također utakmicom manje.

REZULTATI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Verona - Roma 0-1 (Under 1) Atalanta - Chievo 1-0 (Mancini 72) Bologna - Fiorentina 1-2 (Pulgar 44 / Vertout 41, Chiesa 71) Udinese - Milan 1-1 (Donnarumma 76-ag / Suso 9) Juventus - Sassuolo 7-0 (Sandro 9, Khedira 24, 27, Pjanić 38, Higuain 63, 74, 83) Cagliari - SPAL 2-0 (Cigarini 34, Sau 78)

U subotu Sampdoria - Torino 1-1 (Torreira 11 / Acquah 25) Inter - Crotone 1-1 (Martins 23 / Barberis 60)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras: Benevento - Napoli

U ponedjeljak: Lazio - Genoa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo