LOVRENOVI HEJTERI POJEST ĆE SE ŽIVI KAD VIDE OVU SNIMKU: / Klopp dočekao Vatrenog u tunelu i pokazao svima što misli o njemu

Image
Foto: Screenshot

Hrvatski reprezentativac otkrio je i što im je Klopp rekao na poluvremenu

29.10.2019.
20:08
Screenshot
VOYO logo

U derbiju 10. kola engleskog nogometnog prvenstva, reprizi finala Lige prvaka, Liverpool je pobijedio Tottenham sa 2-1 nakon što su Spursi vodili na poluvremenu.

Image
LOVREN ODIGRAO DOBRU UTAKMICU, ALI GA PONOVNO RAZAPINJU: /

'Treba ga poslati u najbliži dućan da puni police'

Image
LOVREN ODIGRAO DOBRU UTAKMICU, ALI GA PONOVNO RAZAPINJU: /

'Treba ga poslati u najbliži dućan da puni police'

Gosti su šokirali Anfield već u 47 sekundi utakmice. Son Heung-Min je pucao s ruba kaznenog prostora, lopta se od Lovrenove glave odbila u vratnicu, a Kane je pospremio odbijanac u mrežu. Bio je to jedini udarac Tottenhama u prvom dijelu u okvir suparničkog gola. Liverpool je uspio izjednačiti u 52. minuti preko kapetana Jordana Hendersona, a europski prvak je okrenuo rezultat u 75. minuti golom MohamedaSalaha iz kaznenog udarca. Prekršaj je napravio Serge Aurier oborivši Manea. Dejan Lovren odigrao je cijeli susret za Liverpool, a u 50. minuti je dobio žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kloppova podrška

Iako je prema ocjenama Who Scoreda i Sofe Scorea bio među najboljim igračima Liverpooola na travnjaku navijaču su ga razapeli na društvenim mrežama. Postalo je to već pravilo. Čim se njegovo ime pojavi na popisu startera napadi na njegov račun odmah počnu. Međutim, sreća je za hrvatskog braniča što se s njima ne slaže JurgenKlopp. Pokazao je to nakon utakmice kad se u tunelu srdačno pozdravio s Vatrenim i tako mu čestitao na dobro odigranoj utakmici.

"Znali smo da će utakmica biti teška i na našu nesreću poveli su u prvoj minuti. Međutim, uspjeli smo ostati mirni, igrali smo našu igru i stvorili puno prilika. Trener nam je na poluvremenu rekao: 'Obično to nikada ne govorim, ali zadovoljan sam iako gubimo. Moramo tako nastaviti i ostati mirni'. Znali smo da ćemo imati priliku i to se dogodilo. Ovo je velika pobjeda", kazao je Lovren poslije utakmice. Na kraju se zahvalio i navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijači su bili naša prednost i bilo je sjajno još jednom osjetiti ovu nevjerojatnu atmosferu. Svima će biti teško ovdje igrati", završio je.

Video: 11:00

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo