LOVREN ŽESTOKO UDARIO PO SVETOJ ENGLESKOJ TRADICIJI: / 'Nemoguće je igrati u takvom tempu!'

Image

Dejan Lovren iskreno je progovorio o naporima i nejvjerojatnom tempu u kojemu se igra Premier liga za vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika. Njegov Liverpool prvo je 27.

4.1.2017.
10:45
VOYO logo

Pobjedu u derbiju protiv "građana", zasjenio je remi u gostima u kojemu su "redsi" dvaput vodili, ali su "crne mačke" izvukle 2:2.

'Protiv Cityja smo trčali svom snagom'

"Nemoguće je odigrati dvije utakmice na najvišem nivou u tako malom razmaku", kazao je Lovren dodavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv Cityja smo trčali svom snagom po cijelom terenu, odigrali smo veliku utakmicu. Dali smo sve od sebe i odlično se branili protiv Manchester Cityja, ali kod Sunderlanda smo pokazali drugačije lice. Moramo naučiti iz pogrešaka koje smo radili protiv Sunderlanda. Nismo bili na 100 posto od samog početka. Probudile su nas tek njihove velike šanse".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Remi kao poraz'

Ukazao je hrvatski stoper na probleme u obrani, koje bi Liverpool mogle koštati u lovu na vodeći Chelsea.

"Neću reći da se nismo dobro branili, ali ne možemo biti sretni s dva primljena gola. Ovaj remi je kao poraz, pogotovo nakon pobjede protiv Cityja", rekao je Lovren za Telegraph.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, prvenstvo je daleko od raspleta, Chelsea ima pet bodova više od Liverpoola, sedam od Cityja, osam od Arsenala.

"Volio bih da smo pobijedili i smanjili zaostatak za Chelseajem. Ispred nas je cijela polusezona, toliko je još utakmica, znamo da će uvijek biti uspona i padova. Čekaju nas velike momčadi, a protiv takvih moramo igrati", zaključio je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo