LOVREN STRIJELAC U VELIKOJ POBJEDI LIVERPOOLA, CITY OPET KIKSAO: / Tottenham se petardom upleo u borbu za titulu

Image
Foto: AFP

Leicester je šokirao Guardiolu i društvo i uzeo im važne bodove

26.12.2018.
18:06
AFP
VOYO logo

Liverpool se kao vodeća momčad na tablici s 4:0 lako obračunao s Newcastleom i to zahvaljujući golovima Dejana Lovrena, Mohameda Salaha, Xherdana Shaqirija i Fabinha. Lovren je doveo Redse u vodstvo u 11. minuti nakon što je zakucao loptu u gol Newcastlea, Salah početkom drugog poluvremena s bijele točke povisio na 2:0, Shaqiri je pogodio u 79. minuti, a šlag na tortu stavio je Fabinho pet minuta prije kraja.

Manchester City je danas ponovo kiksao. Drugi uzastopni poraz u Premiershipu Građani su upisali na gostovanju kod Leicestera. Poveo je City golom Bernarda Silve u 14. minuti susreta, da bi samo pet minuta kasnije Albrighton poravnao rezultat. Pokušavao je City doći do novog vodstva, ali nije uspijevao. Ali su zato uspjeli domaći. Ricardo Pereira zabio je u 81. minuti zakucati loptu iza Edersonovih leđa za potpuni preokret i pobjedu Leicestera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City pao na treće mjesto

Manchester United i njegove zvijezde igraju kao preporođeni nakon odlaska Josea Mourinha, a danas su Crveni vragovi s 3:1 svladali Huddersfield. Nemanja Matić postigao je svoj prvi gol u ovoj sezoni Premier lige u 28. minuti današnjeg susreta i tako doveo United u vodstvo. Minimalnom prednošću Uniteda se otišlo na odmor, a onda je Paul Pogba s dva gola u nastavku riješio sve dileme oko pobjednika.

Nakon novog poraza i današnje pobjede Tottenhama od 5:0 nad Bournemouthom, Manchester City je ispustio drugo mjesto na tablici i sada se nalazi na trećoj poziciji s 44 boda, dok su Pijetlovi drugi s bodom više. Liverpool sada ima +6 u odnosu na prvog pratitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo