LOVREN PROTIV ČAČIĆA: / 'Pao mi je mrak na oči. Rekao mi je da ću igrati, a nisam dobio priliku'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
10.4.2016.
11:07
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Čačić se, podsjetimo, naljutio na Lovrena koji je navodno samoinicijativno prekinuo zagrijavanje tijekom drugog poluvremena utakmice u Budimpešti. Poručio je da reprezentacija nije ničija prćija i da neće trpjeti neposluh. Ipak, s obzirom da je izbornik u Mađarskoj imao na raspolaganju samo 16 igrača, od čega tri golmana, prilično je začuđujuće da nije želio uvesti Lovrena i Alena Halilovića.

'Nitko se tako dugo ne zagrijava'

Lovren je u razgovoru za Sportske novosti iznio svoju verziju priče, istaknuvši kako mu je kondicijski trener rekao da se zagrije 10-15 minuta, te da je nakon tog vremena vratio na klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Ante čačić

"Gledajte, pa nitko na svijetu ne radi takva duga zagrijavanja, mi u Liverpoolu kad se zagrijavamo, uđemo u igru ili se nakon 15-ak minuta vratimo na klupu", naglasio je Lovren kojeg će danas u Engleskoj posjetiti izbornik kako bi pokušali izgladiti stvari.

'Srna je ušao, a rekao je da ne može'

No, to možda neće biti lagano nakon sljedećih Lovrenovih riječi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni je rečeno da ću u Budimpešti igrati drugo poluvrijeme. Bio sam spreman ući u igru. Uostalom, izbornik je kazao da će svi dobiti priliku, da svakoga želi vidjeti u obje utakmice. Na kraju nisam dobio priliku. Da si ne lažemo, pao mi je mrak na oči. A, recimo, ušao je Darijo Srna koji je sam rekao Čačiću dva sata prije utakmice da ne može, ali da će biti na klupi. Ne želim ispasti bahat, arogantan ili ne znam što, međutim Čačić mi je rekao da ću dobiti 45 minuta, a onda to nisam dobio na utakmici koja je pripremna."

Lovren je uvjeren da bi nakon vrlo dobre sezone u Liverpoolu trebao biti starter u reprezentaciji, što dosad nije bio čest slučaj. O nedjeljnom razgovoru s Čačićem vjerojatno će ovisiti i hoće li uopće putovati na Europsko prvenstvo u Francusku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo