LOVREN POSLAO PORUKU MODRIĆU I KOVAČIĆU PRED VELIKO FINALE: /

Branič otkrio zašto će Hrvatska navijati za njega

Image
Foto: AFP

U subotu 26. svibnja trojica Hrvata istrčat će na travnjak u Kijevu.

18.5.2018.
11:55
AFP
VOYO logo

Branič Liverpoola Dejan Lovren otišao je iza neprijateljskih linija kako bi čestitao dvojici rivala iz Real Madrida na izborenom finalu Lige prvaka. Tako počinje tekst Liverpool Echa u kojem se citiraju riječi Vatrenog za službeni klupski časopis.

Naime, tamo je Lovren objavio da se čuo sa suigračima iz reprezentacije Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem nakon što su s klubovima osigurali finale ovogodišnje Lige prvaka. Lovren je izrazio ponos činjenicom da će Hrvatska i ove godine imati pobjednika u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju. Također, uvjeren je i da će većina hrvatskih građana navijati za momčad Jurgena Kloppa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čuo se s Modrićem i Kovačićem

"Čuo sam se s mojim suigračima iz reprezentacije Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem. Veliki je uspjeh za zemlju sa samo četiri milijuna stanovnika da gotovo svake godine ima barem jednog igrača u finalu Lige prvaka. To je sjajno i za nas i za naciju", kazao je Lovren i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvjeren sam da će čitava država biti pred tv ekranima. Mislim da će većina navijati za mene jer još nisam osvojio Ligu prvaka, dok su njih dvojica to napravili dvije godine zaredom. Svi su ponosni na nas i vidjet ćemo tko će slaviti", rekao je branič.

"Ovo je veliki uspjeh za klub i za mene osobno. Bili smo sve bolji kako je natjecanje odmicalo i znali smo što je potrebno kako bi bili uspješni na ovom turniru. Uz finale Svjetskog prvenstva ovo je najveća utakmica koju možete igrati i stvarno joj se veselimo. Otkako sam bio dječak sanjao sam osvajanje Lige prvaka. Sada imamo priliku. Moramo opet pokazati karakter i naše vještine te svijetu da možemo to napraviti", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo