LOVREN OTVORIO DUŠU: / 'Uvrede me jačaju, a želja mi je dokazati da sam jedan od najboljih braniča na svijetu'

Image
Foto: AFP

Dejan Lovren djeluje vrlo sigurno na SP-u u Rusiji

1.7.2018.
18:23
AFP
VOYO logo

Branič hrvatske nogometne reprezentacije Dejan Lovren uvrede koje mu se upućuju koristi kao pogonsko gorivo, a usredotočen je pomoći izabranoj vrsti da na Svjetskom prvenstvu napravi nešto veliko, ističe u uvodu teksta BBC koji donosi razmišljanja stopera Vatrenih, inače člana Liverpoolove momčadi.

"Želim dokazati da sam jedan od najboljih braniča na svijetu. Jačaju me uvrede drugih", veli Lovren koji je u Rusiji sudjelovao u svim trima pobjedama u grupnoj fazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Punu minutažu imao je u susretima protiv Nigerije i Argentine kojima je osigurana osmina finala, a protiv Islanda u posljednjem susretu skupine D odigrao je 20-ak minuta. Uvjeren je da je Danska suparnik kojeg će Hrvatska preskočiti i plasirati se u četvrtfinale turnira u Rusiji.

Hrabrost nas vodi daleko

"Govorim već 20 godina da Hrvatska može napraviti nešto na Svjetskom prvenstvu, sad mislim i da se ukazuje prava prilika. Atmosfera u momčadi je sjajna, ne može se uspoređivati s onom kakva je bila u Brazilu prije četiri godine. Toliko je različita da se čini da su to dvije različite momčadi. Izbornik zna kako se ophoditi sa igračima i čini to na jedinstven način."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budemo li hrabri možemo daleko. Obrana funkcionira dobro od početka turnira. Uživamo u našem nogometu, osigurali smo mjesto među šesnaest što je bio i naš cilj. Igrat ćemo sad još slobodnije. Ponekad je potrebno malo sreće, ali možemo biti momčad koja će iznenaditi na ovom Svjetskom prvenstvu", zaključio je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo