LOVREN NAKON DUGOG IZBIVANJA OPET U KRUGU SUIGRAČA: / Klopp saznao odlične vijesti od hrvatskog stopera

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Menadžer Liverpoolove nogometne momčadi Jürgen Klopp otkrio je kakvo je zdravstveno stanje braniča kluba Dejana Lovrena.

24.2.2017.
17:27
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Datum povratka sve je bliži i Lovren bi uskoro ponovno mogao na teren, po prvi put nakon susreta protiv Chelseaja igranog zadnjeg dana siječnja. Jasno, prije tog će formu morati vratiti kroz treninge kojima je spreman priključiti se nakon što je propustio s momčadi otputovati u La Mangu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dejan Lovren nije mogao biti s nama, ali je danas odradio trening. Trčao je, nije bilo problema i osjećao se dobro. Može napraviti nekoliko koraka u pravom smjeru i to su dobre vijesti. Da je ozljeda lakše prirode, oporavak ne bi ovoliko trajao. Osjetio je poteškoće prije ogleda protiv Chelseaja, no tijekom zagrijavanja bio je dobro i mogao je igrati. I igrao je jako dobro. Nakon utakmice bol je postala jaka, dali smo mu odmor i postavili neke dijagnoze. U konačnici nismo sa potpunom sigurnošću mogli reći što je točno u pitanju te smo ga poslali specijalistu koji je pronašao neke stvari. Ali, ne u koljenu u kojem je osjećao bol", kazao je Klopp i dodao:

"Koljeno je u redu, ali bol je bila prisutna. Riješili su neke stvari. Razgovarao sam s njime i rekao mi je da se osjećao dobro dok je trčao, pa bi se trebao u subotu priključiti treningu. Nisam siguran hoće li biti spreman za utakmicu protiv Leicestera, no dobra je stvar i ta što nam se vraća u trenažni proces."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostovanje kod aktualnih engleskih prvaka Liverpool ima zakazano za ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo