LOŠA VIJEST ZA DINAMO I ČAČIĆA: / Pjaca mora na operaciju, pauzirat će šest tjedana

Image

Dinamo je u srijedu prilično lako došao do pobjede protiv Hajduka na Poljudu u polufinalu Kupa. Jedan od najboljih na travnjaku bio je Marko Pjaca, no tijekom utakmice teže se ozlijedio.

17.3.2016.
9:14
VOYO logo

"Najžalosniji sam na svijetu zbog Pjace kojem je vjerojatno pukla ključna kost. Ići će na slikanje, pa ćemo točno znati što je. Želim mu od sveg srca da izdrži ovu nedaću, poznavajući njegov karakter, siguran sam da će se vratiti jači”, rekao je Zoran Mamić poslije utakmice.

Hoće li biti spreman za Euro?

Na službenoj klupkosj stranici objavljeno da će opravak krilnog napadača trajati mjesec i pol dana te da će u četvrtak ići na operaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odmah po dolasku u Zagreb smo odradili rendgen i potvrdili da se radi o prijelomu desne ključne kosti s pomakom. Marko već sutra ide na operaciju nakon koje će početi svoj oporavak", rekao je klupski liječnik dr. Cerovečki.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Polufinale Kupa između Hajduka i Dinama

Image

Polufinale Kupa između Hajduka i Dinama

Što se tiče oporavka Pjaca bi već za dva tjedna mogao početi lagano trčati, a na teren bi se potpuno spreman trebao vratiti kroz šest tjedana, priopćio je klub.

Loša je to vijest za krilnog napadača koji je u posljenih par utakmica igrao u fenomenalnoj formi što je posebno veselilo izbornika AntuČačića. Sada Pjaca neće moći igrati u prijatelskim utakmicama sljedećeg tjedna, ali ako opravak bude išao po planu trebao bi biti spreman za pripreme za Euro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Pjaca je pao nakon jednog duela sa Šimićem i primio se za rame. Sudac Batinić nije svirao prekršak, ali se nogometaš požalio na jaku bol pa je morao napustiti igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo