Loš dan u Engleskoj: Vatreni se ozlijedio

U 21. kolu nogometnog prvenstva Engleske Chelsea je u subotu upisao pobjedu, dok je Manchester City remizirao, pa klub iz Londona ponovno ima bodovnu prednost u odnosu na City, ali samo dva boda.

10.1.2015.
19:47
VOYO logo

Chelsea je na domaćem terenu svladao Newcastle sa 2:0, iako su gosti u prvom poluvremenu propustili nekoliko gol-šansi. Pogotke za domaćine zabili su Oscar (43) i Diego Costa (59).

U gostima kod Evertona nogometaši Manchester Cityja poveli su 74. minuti pogotkom Fernandinha, a samo četiri minute kasnije poravnao je Steven Naismith.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Leicester je kod kuće pobijedio Aston Villu sa 1:0, a strijelac je bio Paul Konchesky (45). No, i dalje je posljednji sa 17 bodova, ali razmak između klubova u donjem dijelu tablice vrlo je mali, pa Everton, koji je na 12. mjestu, ima samo pet bodova više od Leicestera. Najbolji strijelac hrvatske lige Andrej Kramarić, koji je ovaj tjedan potpisao za Leicester, još nema pravo nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

U dvobojima klubova koji se bore za opstanak Burnley je svladao Queens Park Rangers sa 2-1, s tim da Niko Kranjčar nije bio u sastavu QPR-a, a Hull City je izgubio od West Bromwich Albiona sa 0-1. Napadač Hulla Nikica Jelavić zamijenjen je u 33. minuti zbog ozljede, a u 25. se mogao upisati u strijelce, ali je njegov udarac glavom u donji lijevi kut obranio vratar Foster.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea - Newcastle 2:0 Burnley - QPR 2:1 Everton - Manchester City 1:1 Leicester City - Aston Villa 1:0 Swansea - West Ham United 1:1 West Bromwich Albion - Hull City 1:0 Sunderland - Liverpool 0:1

Poredak: 1. Chelsea 49 2. Manchester City 47 3. Manchester United (-1) 37 4. Southampton (-1) 36 5. Tottenham Hotspur (-1) 34 6. Arsenal (-1) 33 7. West Ham United 33

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo