Poslana najluđa ponuda prijelaznog roka: 'Što puše oni tamo?'

Prema pisanju britanskih medija, Arsenal je aktivirao otkupnu klauzulu u ugovoru Liverpoolova nogometaša Luisa Suareza i to nesvakidašnjom ponudom.

24.7.2013.
10:45
VOYO logo

Nakon što im je ispred nosa promaknuo Gonzalo Higuain, koji će vjerojatno pojačati redove talijanskog Napolija, u Arsenalu su odlučili napraviti sve što je u njihovoj moći da dovedu sjajnog urugvajskog napadačaLuisa Suareza. No, ponuda koju su Topnici poslali Liverpoolu nije uobičajena.

I dok svi klubovi nude okrugle brojke pri ponudama za transfer, Arsenal je za Suareza ponudio 40 milijuna i jednu funtu (40.000.001)! Suarezova otkupna klauzula iznosi upravo tu jednu funtu manje i zasad nije poznat razlog zbog kojeg je Arsenal odlučio dodati još jednu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpoolov vlasnik John W Henry je nakon pristigle ponude na Twitteru napisao: "Što puše oni tamo u Arsenalu?"

Iz poruke nije jasno je li se ta rečenica odnosila na Arsenalove pokušaje da dovedu kontroverznog urugvajskog napadača ili na činjenicu da je londonski klub na ponudu od 40 milijuna funti dodao još jednu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuti iznos koji je Arsenal nudio je navodno bio dovoljan za aktiviranje otkupne klauzule u Suarezovom ugovoru, no u istoj stoji da klub ima pravo odbiti tu ponudu, što su Redsi navodno i učinili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo