LIVERPOOL PLATIO REKORDNU SVOTU ZA STOPERA: / Redsi dovršili tansfer koji su čekali svi osim Lovrena

Image
Foto: Screenshot

Nakon što Liverpool dovrši veliki posao pitanje je hoće li Lovren zadržati mjesto u prvih 11.

27.12.2017.
18:58
Screenshot
VOYO logo

Njemački stručnjak Jurgen Klopp napokon može odahnuti jer je nakon višemjesečne sage Southampton odlučio prihvatiti Liverpoolovu ponudu za nizozemskog braniča Virgila Van Dijka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetski rekord za centralnog braniča

Kako javlja Telegraph transfer bi trebao biti zgotovljen i prije prvog dana nove godine jer je jedino preostalo da se klub i igrač dogovore oko osobnih uvjeta. Malo zatim klub je potvrdio vijest.

"Postigli smo dogovor sa Southamptonom i s igračem prema kojem će 26-godišnjak prijeći na Anfield 1. siječnja 2018., odnosno s početkom prijelaznog roka. Nizozemski reprezentativac odabrao je broj četiri", priopćili su iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je ljetos Southamptonu za braniča ponudio gotovo 80 milijuna eura, ali do transfera nije došlo. Sada su pak prihvatili 85 milijuna eura čime je Nizozemac postao najskuplji branič u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slavnom engleskom klubu nadaju se kako će im Van Dijk riješiti probleme u zadnjem redu gdje su do sada najčešći izbor bili Dejan Lovren i Joël Matip. Međutim, njih dvojica nisu ulijevali sigurnost te su često bili na meti kritika. Pitanje je sada tko će od njih biti prvi Kloppov izbor pored Van Dijka, odnosno hoće li Lovren uoči SP-a izgubiti mjesto u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo