GIROUD SPEKTAKULARNIM ŠKARICAMA SRUŠIO ATLETICO: / Oslabljeni Bayern demolirao Lazio usred Rima

Image

Francuski centarfor izveo je najbolji potez večeri i donio svojoj momčadi pobjedu u najvećem derbiju večerašnjeg programa Lige prvaka. Mateo Kovačić odigrao je 73 minute

23.2.2021.
22:53
VOYO logo

U derbiju večeri Lige prvaka između Atletico Madrida i Chelseaja pobjedu su na neutralnom terenu u Bukureštu uzeli Bluesi. Junak susreta bio je francuski centarfor Olivier Giroud koji je u 68. minuti sjajnim škaricama pogodio za pobjedu.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić odigrao je solidnu utakmicu od prve minute za Chelsea, a izašao je u 74. minuti, kad ga je zamijenio Ziyech. Ivo Grbić bio je na klupi Atletica, a Šime Vrsaljko nije ni bio na popisu igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, susret u Bukureštu nije bio baš oku prelijep, bila je to jedna tvrda utakmica u kojoj nije bilo puno šansi, a gotovo je isprva poništen i pogodak Oliviera Girouda. Suđeno je zaleđe, no VAR-om je utvrđeno da ipak Francuz nije bio u spornoj situaciji. Njegov sjajan gol pogledajte OVDJE.

Uzvrat na Stamford Bridgeu je na rasporedu 17. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golijada u Rimu

No utakmica Bayerna i Lazija bila je atraktivna, osim ako ste navijač nebeskoplavih. Bayern je u Rimu slavio 4:1, i to bez pola momčadi. Hansiju Flicku nedostajali su važni igrači Thomas Muller, Serge Gnabry, Benjamin Pavard, Corentin Tolisso i Douglas Costa, no nije to prvake Europe spriječilo da si stvore ogromnu prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u 9. minuti Robert Lewandowski je zatresao mrežu nakon pogreške obrane Lazija za vodstvo Bayerna. Na 2:0 povisio je 17-godišnji Englez Jamal Musiala u 24. minuti, a u 42. minuti je treći pogodak za Bavarce postigao Leroy Sane. Već u drugoj minuti nastavka Bayern je došao do četvrtog pogotka, kad je loptu u svoju mrežu poslao domaći branič Acerbi. Lazio je ipak došao do pogotka u 49. minuti, kad je sve sam napravio Joaqin Correa.

Uzvrat na Allianz Areni 17. ožujka trebao bi biti samo formalnost za Bayern. Sve golove pogledajte u nastavku članka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Atletico Madrid - Chelsea 0:1

Lazio - Bayern 1:4

Gotove su utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

86' Atletico pokušava nešto u napadu, ali izgledaju bezidejno.

74' Mateo Kovačić izašao je iz igre, a ušao je umjesto njega Ziyech. Solidnu utakmicu odigrao je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

68' Strašan potez Girouda, pogodio je škaricama gol, najprije su svi mislili da se radi o zaleđu, no priznali su suci ipak gol jer se lopta odbila od braniča Atletica. Pogledajte gol OVDJE.

65' Nije utakmca Atletica i Chelseaja baš nešto zabavna. Možda je i bolje da u ovom slučaju nema publike jer bi sigurno tražili natrag svoj novac od ulaznica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

49' Evo Lazija. Zabio je Joaquin Correa za smanjenje vodstva Bayerna, no Rimljani se još uvijek nalaze u dubokom bunaru. Pogledajte njegov pogodak OVDJE.

46' Počelo je drugo poluvrijeme, a Bayern je odmah povećao svoje vodstvo. Francesco Acerbi zabio je autogol. Pogledajte ga OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj prvog poluvremena.

42' Opet zabija Bayern. Totalni potop Lazija, zabio je Sane ovaj put. Pogledajte gol OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

35' Atletico nešto bolji u Bukureštu, ali bez nekih vrhunskih prilika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

24' Novi pogodak Bayerna! Musiala je zabio za povećanje vodstva. Mogao bi se ovo pretvoriti u pravi debakl Lazija. Pogledajte gol OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23' Lazio ne igra dobro protiv Bayerna kojem nedostaje puno važnih igrača. Rimljani nisu još uputili nijedan udarac prema golu.

14' Sjajna prilika za Lemara. Suarez je prošao i gađao drugu vratnicu, Lemar je bio na lopti, ali je promašio gol iz blizine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

9' Bayern vodi protiv Lazija nakon velike pogreške. Lewandowski je zabio za vodstvo Bavaraca. Pogledajte njegov pogodak OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1' Uf, odmah na početku je Chelsea krenuo grubo. Mason Mount je zaradio žuti karton zbog grubog starta.

1' Počele su utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Večerašnje izdanje Lige prvaka donosi nam sjajne dvije utakmice. Atletico Madrid i Chelsea odmjerit će snage u Bukureštu, a dobra vijest je da je Mateo Kovačić u prvom sastavu Bluesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac u sjajnoj je formi u posljednje vrijeme, a trener Thomas Tuchel izjavio je kako ga iznimno cijeni zbog njegove radne etike i požrtvovnosti. Zanimljivo će biti vidjeti kako će se Kovačić nositi s uvijek čvrstim veznjacima Diega Simeonea.

Od Hrvata u redovima Atletica Ivo Grbić je na klupi, dok Šime Vrsaljko nije ni u sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europski prvak Bayern u drugi krug kreće protiv neugodnog Lazija, a nedostaje im puno važnih igrača. Na listi ozlijeđenih su Thomas Muller, Serge Gnabry, Benjamin Pavard, Corentin Tolisso i Douglas Costa.

Utakmice osmine finala Lige prvaka između Atletico Madrida i Chelseaja te Lazija i Bayern Munchena pratite uživo u tekstualnom prijenosu na portalu Net.hr

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo