JUVE ZGRABIO PRILIKU / Lovren kiksom pomogao Chelseaju, ali Bluesi ipak u 94 minuti ostali bez prvog mjesta u skupini

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Domaći Zenit nije se htio bez ispaljenog metka oprostiti od Lige prvaka, a zadali su aktualnim prvacima Europe jako puno problema

8.12.2021.
20:45
Profimedia
VOYO logo

Juventus i Chelsea potvrdili su večeras svoj prolazak u osminu finala Lige prvaka. Juve je kod kuće bez puno muke svladao Malmo 1:0, dok je Chelsea u Rusiji kod Zenita imao vodstvo od 3:2 do samog kraja, a onda je u 94. primio gol, što je Bluese koštalo prvog mjesta u skupini.

Juve je zgrabio prvo mjesto u skupini ovom pobjedom protiv Malmoa. Jedini pogodak na utakmici djelo je Moisea Keana, koji je mrežu zatresao u 18. minuti. Juventus, koji se u prvenstvu dosta muči, u Ligi prvaka je imao jako dobru grupnu fazu, upisali su pet pobjeda i samo jedan poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
IZBORNIK OTVORENO /

Dalić pojasnio zašto je odlučio ostati na klupi Hrvatske: 'Cilj mi je to ostvariti. To mi je novi izazov i spreman sam za njega'

Ruska ljepotica

U nekadašnjem Lenjingradu vidjeli smo večeras eksplozivan nogomet. Domaći Zenit nije se htio bez ispaljenog metka oprostiti od Lige prvaka, a zadali su aktualnim prvacima Europe jako puno problema.

Izgledalo je to kao da će Chelsea lagano do pobjede, Timo Werner odmah je na početku zabio za vodstvo, no uslijedio je preokret. Zabili su Claudinho u 38. minuti pa odmah nakon njega i Azmoun u 41.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No onda je opet krenuo Chelsea. Lukaku je na Wernerovu asistenciju pogodio za 2:2 u 62. minuti, a mogao je u toj akciji malo bolje reagirati i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren. Pogledajte tu akciju OVDJE.

Timo Werner je u 85. minuti donio drugi preokret na utakmici i mislili su svi da je priči tu kraj, ali onda se odnekud ukazao Ozdoev koji je pogodio pravu bombu iz daljine za poravnanje rezultata u samoj završnici. Pogledajte njegov sjajan pogodak OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo