LEO IMA RAZLOGA ZA SLAVLJE: / Messijeva karijera daleko je od samih impresivnih brojki, ali ova će otkriti što on znači Barci

Image
Foto: AFP

Trenutačno najbolji strijelac španjolskog prvenstva i Lige prvaka nedavno je srušio još jedan rekord

26.9.2018.
11:10
AFP
VOYO logo

Karijera Lionela Messija nikad se neće moći svesti samo na brojke, koliko god one bile impresivne. Jednu pred večerašnju utakmicu Leganes-Barcelona, ipak, valja naglasiti. Kada argentinski napadač napravi prvi korak na travnjaku stadiona koji prima oko 12,500 ljudi započet će svoju 700. utakmicu u Barceloninom dresu.

Debitirao 2003. godine

Debitirao je nogometaš koji s pravom ulazi u konkurenciju za najboljeg svih vremena pod paskom Franka Rijkaarda u prijateljskoj utakmici protiv Porta 2003. godine, otad postao igrač o kojem ovise klupski uspjesi i koji je utkao dio svoje magije u 33 osvojena trofeja za klub sa stadiona Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutačno najbolji strijelac španjolskog prvenstva (pet golova u pet utakmica) i Lige prvaka (tri gola u jednoj utakmici) nedavno je srušio još jedan rekord, onaj po broju odigranih utakmica u La Ligi za strance. Odigrao ih je 423, a zabio u njima rekordnih 388 golova, podsjeća Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo