LEICESTER ČASTI NAVIJAČE PIZZOM I PIVOM: /

Bocelli je u čast kluba čak promijenio stihove svog najvećeg hita

Image

Leicester u subotu priprema veliku proslavu na svom King Power Stadiumu. Prvi naslov engleskog prvaka je u džepu, a Everton dolazi samo uveličati proslavu "lisica" u pretposljednjem, 35.

6.5.2016.
22:32
VOYO logo

Gazde kluba neće štedjeti, pivo će teći "u potocima", a navijače će počastiti i besplatnim pizzama. Inače, to je bio jedan od načina motivacije igrača koji je tijekom sezone koristio trener Claudio Ranieri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema programu koji je danas objavljen, stadion će biti otvoren tri i pol sata prije početka utakmice, a navijači će, osim u slavljeničkoj atmosferi, moći kupiti i dres za novu sezonu u kojem će sutra istrčati novi engleski prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uglavnom, nezaboravni dani u Leicesteru. Navijači i klub dosanjali su svoj nevjerojatni san, ostvarili povijesni uspjeh...

Bocelli se sam ponudio

Da dio bude, u Ranierijevu čast, u talijanskom štihu, pobrinut će se operna zvijezda Andrea Bocelli, čiji je Ranieri veliki obožavatelj. Bocelli će 15 minuta prije početka utakmice, otpjevati svoj najveći hit "Time to say goodbye", ali s promijenjenim stihovima. U čast Leicesterovog nevjerojatnog uspjeha, talijanski tenor pjevat će "Time to win again" (Vrijeme za nove pobjede).

"Nazvao sam Ranierija i ponudio mu da pjevam za Leicester", izjavio je Bocelli za engleske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kraljevi leda" izlaze na teren

Ali, kao u reklami, to nije sve. Navijači će u poluvremenu moći pozdraviti Leicesterovu generaciju "kraljeva leda", momčadi koja je vodila veći dio sezone 1962/63, bila na vrhu ljestvice nakon najhladnije zime u posljednjih 200 godina u Engleskoj. No, naslov im je izmaknuo na kraju, s četiri uzastopna poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I napoljsetku, kapetanu Wesu Morganu će po završetku utakmice s Evertonom, trofej prvaka uručiti navijač Simon Worthy, u ime svoje 97-godišnje bake, najstarije vlasnice godišnje ulaznice za utakmice "lisica".

Pobjednička parada u gradu zakazana je 16. svibnja, nakon završetka sezone. U posljednjem kolu Leicester gostuje kod Chelseaja.

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo