ESPN PLASIRAO SENZACIJU: /

Buffon sve dogovorio s velikanom, jednu godinu će braniti, a onda seli u ložu

Image
Foto: AFP

Legendarni vratar vjerojatno ulazi u posljednju sezonu u karijeri

2.7.2019.
15:27
AFP
VOYO logo

Legendarni talijanski vratar GianluigiBuffon vraća se u Juventus nakon što je prošlu sezonu branio boje francuskog prvaka PSG-a. Vijest je to koju je plasirao ESPN uz tvrdnju da su dvije strane dogovorile jednogodišnju suradnju.

Buffon je Juventus napustio kao prvi vratar, a sada bi se trebao vratiti u ulozi pričuve WojciechuSzcesnyju, dok se očekuje dolazak Mattie Perina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liga prvaka san

Buffon je proveo 17 godina u redovima talijanskog prvaka. U Torinu je stigao iz Parme 2001. te je osvojio 11. naslova prvaka, ali su mu dva oduzeta nakon afere Calciopoli.

Image
Foto: Profimedia

Paris Saint-Germain's Gianluigi Buffon after the UEFA Champions League round of 16, first leg match at Old Trafford, Manchester., Image: 413506187, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association

San o Ligi prvaka nikada mu se nije ostvario, a lani je mislio da će mu to uspjeti u Parizu. Francuze je na tom putu šokantno zaustavio Manchester United. S obzirom na pojačanja koje je u međuvremenu Juve osigurao lako bi mu se san mogao ostvariti u klubu koji mu je obilježio karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bliski izvor iz kluba navodno je, inače, potvrdio ESPN-u da Buffona nakon isteka jednogodišnjeg ugovora čeka direktorska funkcija u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo