Igralo se za naslov /

Legenda Uniteda šokirala: 'Stavio sam metalne kopačke jer sam htio nekoga ozljediti'

Image

Wayne otkrio je kako je namjerno obukao kopačke s metalnim čepićima kako bi ozljedio nekog igrača Chelseaja.

9.2.2022.
19:40
VOYO logo

Wayne Rooney ostavio je nesvakidašnji komentar uoči utakmice njegovog Derby Countyja. Naime, Rooney je priznao kako je uoči susreta s Chelseajem obukao kopačke s metalnim čepićima jer je htio nekoga ozljediti.

Uoči susreta s Chelseajem, Rooney je odlučio zamijeniti svoje čepiće na kopačkama s posebnim, metalnim. Chelsea bi se s pobjedom u tom ligaškom susretu 2006. približio nadomak titule, A Rooney je očito bio spreman učiniti sve da to spriječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali smo da bi Chelsea osvojio prvenstvo s pobjedom toga dana. Do moje posljednje utakmice za Derby, uvijek sam nosio stare plastične čepiće s metalnim vrhom," rekao je Rooney.

"Za tu utakmicu sam ih promijenio u velike i dugačke maksimalne duljine jer sam htio nekoga ozljediti. Znao sam da će pobijediti tu utakmicu, mogli ste osjetiti da su bili bolja momčad pa sam promijenio čepiće."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"John Terry je napustio stadion na štakama. Ostavio sam rupu u njegovoj nozi i onda sam mu potpisao svoj dres. Nekoliko tjedana poslije sam mu ga poslao i zatražio natrag moj čepić," otkrio je nekadašnji napadač Uniteda i Engleske.

Na Rooneyjev komentar je odgovorio i sam Terry, koji očito ne zamjera puno nekadašnjem rivalu i suigraču u reprezentaciji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo