iziritirala ga saga oko pogbe / Legenda Uniteda rekla ono što svi misle: 'Nijedan nogometaš ne vrijedi više od 20 milijuna eura!'

Image
Foto: MiS/DPA/PIXSELL

'Crveni vragovi' za Francuza Juventusu trebali iskeširati oko 120 milijuna eura, što je objektivno previsoka cifra, s čime se slaže i bivši engleski reprezentativac

7.8.2016.
12:55
MiS/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Potencijalni transfer Juventusova veznjaka Paula Pogbe u Manchester United, o kojima se već mjesecima bruji u sportskim medijima, sve više nervira javnost. 

Ponajviše se to odnosi na činjenicu kako bi 'crveni vragovi' za Francuza Juventusu trebali iskeširati oko 120 milijuna eura, što je objektivno previsoka cifra. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S tim se slaže i umirovljeni stoper i legenda Uniteda Rio Ferdinand.

"Po mom mišljenju ni jedan igrač na svijetu ne vrijedi više od 20 milijuna eura, a kamoli preko sto milijuna. Pričao sam s Pogbom i on uistinu želi doći u United. Njega ne zanima novac, nego nogomet. Kada ste u Unitedu novac je sekundarna stvar“, rekao je Ferdinand. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Brian Lawless/Press Association/PIXSELL

Rio Ferdinand

FOTO: Brian Lawless/Press Association/PIXSELL

Ironija ove situacije leži u tome da je United svojedobnu Leedsu za Ferdinanda platio 46 milijuna eura, čime je postao najskuplje plaćeni branič u povijesti, sve do transfera Davida Luiza iz Chelseaja u PSG, koji je koštao 49 milijuna eura. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mojih 12 godina United je šest puta bio prvak tako da možemo zaključiti da je klub sa mnom napravio dobar posao", zaključio je Ferdinand. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo