LEGENDA CELTICA HVALI KRANJČARA, NAVIJAČI GA POKOPALI: / 'I sprovodi se kreću brže od njega'

Image
Foto: Screenshot

Jednima je sjajan, drugi ga ne mogu smisliti

1.2.2018.
21:20
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Glasgow Rangersa bez većih su se problema ogledali s kvalitetom nedoraslim Fraserburghom u utakmici 4. kola Škotskog kupa koja je igrana u srijedu. Svoj obol pobjedi asistencijom za konačnih 3-0 dao je i Niko Kranjčar.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac odigrao je utakmicu u punoj minutaži i to upravo sjajno. Mišljenje je to legendarnog igrača Celticove momčadi Krisa Commonsa, dugogodišnjeg veznjaka najvećeg rivala Rangersa koji hvali njegov rad na terenu i izvan njega i pritom ističe da Niko ima viziju i da povezuje linije momčadi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je to njegovo moćno izdanje, a nedostajao je samo pogodak da se sve okruni. Izvanredno je odigrao."

Zanimljivo, to što je vidio Commons nisu vidjeli navijači Rangersa koji su nakon utakmice o Kranjčaru pisali u pravilu negativne komentare, neke popraćene psovkama... Ovo su tek neki od njih:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šali li se Commons kada hvali izvedbu Nike Kranjčara protiv Fraserburgha? Ne volim krizirati Rangersove igrače, ali mora da nismo gledali istu utakmicu. Odigrao je, da se pristojno izrazim, kao zadnje smeće." "Vidio sam katoličke sprovode koji se kreću brže od Nike Kranjčara." "Nije vrijedan dresa." "Mislim da nije bilo gov*a koje je obluklo dres Rangersa i izgledalo manje zainteresirano od Nike Kranjčara."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo