LEGENDA LIVERPOOLA DALA DO ZNANJA ŠTO MISLI O LOVRENU - NIJE DOBRO! / Srećom za Vatrenog, Klopp stvari vidi drugačije

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac priprema se za utakmicu sezone

21.5.2019.
19:40
AFP
VOYO logo

Za 11 dana nogometaši Liverpoola istrčat će na travnjak stadiona Wanda Metropolitano gdje će se s Totenhamom boriti za naslov pobjednika ovogodišnje Lige prvaka. Jedna od nepoznanica uoči ovog susreta je tko će zaigrati pored Virgila van Dijka u sredini obrane - Joel Matip ili Dejan Lovren.

Da je po klupskoj legendi SteveuNicoleu, od iduće sezone takve dvojbe više ne bi bilo. Jer, on bi rado pored Van Dijka volio vidjeti još jednog Nizozemca - MatthijsadeLigta. Riječ je o 19-godišnjem braniču Ajaxa, kojeg mnogi uskoro vide u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Ajax's Dutch defender Matthijs de Ligt (R) vies for the ball with Juventus' Croatian forward Mario Mandzukic during the UEFA Champions League first leg quarter-final football match between Ajax Amsterdam and Juventus FC at the Johan Cruijff ArenA in Amsterdam on April 10, 2019. (Photo by EMMANUEL DUNAND / AFP)

Nitko im ne bi bio ravan

"De Ligt i Van Dijk bi u bilo kojem klubu bili najbolji obrambeni tandem na svijetu. To je neupitno. Liverpool apsolutno mora pokušati pojačati obranu igračem koji je na Van Dijkovoj razini. Gomez je prije ozljede radio sjajan posao, ali mislim da neće biti bolji nego što je kad se vrati. Zato mislim da bi im bilo dobro da dovedu još jednog provjerenog braniča", rekao je Nicole za ESPN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Liverpool Echo napominje da je Jürgen Klopp zadovoljan opcijama kojima raspolaže na poziciji središnjeg braniča te da bi radije doveo beka i svestranog napadača jer će klub uskoro napustiti Alberto Moreno i Daniel Sturridge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo