LA GAZZETTE DELO SPORT / 'Brozović je dobio ultimatum od Intera i na kraju pristao na manje nego što je tražio, ali i dalje je iznos od Al Nassra velik. Čeka se samo bijeli dim i službena potvrda transfera'

Image
Foto: Profimedia

La Gazzetta delo sport ističe da će Brozović dobiti manje nego što je tražio, ali da će i dalje biti fenomenalno plaćen

1.7.2023.
17:43
Profimedia
VOYO logo

Ako ćemo vjerovati pisanju ugledne talijanske La Gazzette delo sportMarcelo Brozović karijeru će nastaviti u Al Nassru. Talijani su otkrili i detalje trakavice, odnosno kako je došlo do velikog obrata nakon što se činilo da će pregovori između Intera i Al Nassra propasti?

Situacija oko Brozovića, naime, preko noći se zakomplicirala, nije majstor otišao put Saudijske Arabije kako bi obavio liječnički pregled, nije niti u Milanu trenutno, bilo je zapelo i oko odštete, ali izgleda da je neizvjesnost oko budućnosti veznjaka Vatrenih sada dojadila Interu koji mu je, kako javlja La Gazzetta dello Sport, dao ultimatum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gazzetta piše da je Al-Nassr u petak navečer povećao ponudu s 15 na 18 milijuna eura, a Brozović je tijekom današnjeg dana morao donijeti odluku - ili će potpisati za saudijski klub ili će ga definitivno maknuti s transfer liste i ostat će u klubu. Treće opcije nije bilo. Gianluca Di Marzio, najpoznatiji talijanski insider, jučer je navečer na svom portalu napisao kako se pregovori nastavljaju nakon što su Talijani samo odmahnuli rukom na smanjenje ponude Al Nassra.

Image
DOBIO JE ŠTO JE TRAŽIO /

Marcelo Brozović postaje suigrač Cristianu Ronaldu: Zaradit će 100 milijuna eura

Image
DOBIO JE ŠTO JE TRAŽIO /

Marcelo Brozović postaje suigrač Cristianu Ronaldu: Zaradit će 100 milijuna eura

No sve strane su se navečer opet našle na pregovorima koji su bili plodni i bijeli dim je na vidiku. Možemo reći da se službena objava transfera očekuje u iduća 24 sata", piše Gazzetta dello Sport i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako su početkom tjedna klubovi dogovorili da Al Nassr plaća Interu odštetu od 23 milijuna za Brozovića, Nerazzurri će ipak dobiti dosta manje, 18 milijuna eura. No njima je i to važna svota, koju će usmjeriti odmah na otkup Romelua Lukakua, koji je prioritet trenera Inzaghija."

Gazzetta ističe i da će Brozović dobiti manje nego što je tražio, ali da će i dalje biti fenomenalno plaćen:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brozović je za potpis od Al Nassra tražio dvogodišnji ugovor i plaću od 30 milijuna eura godišnje. Na kraju će potpisati na tri godine i za cifru između 26 i 27 milijuna eura godišnje. To je dakako i dalje raskošan ugovor."

GLEDAJTE UŽIVO BKFC 46 EVENT U SUBOTU, 1. SRPNJA OD 21:00 SAT, EKSKLUZIVNO NA PLAY Premiumu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo