KUPILI DIONICE KLUBA: / Kineski vlasnici spremni Cityju ispuniti najveću želju

Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN

Manchester City dobio je novu financijsku injekciju, nakon što su je 13 posto dionica ovog premijerligaškog kluba kupila kineska investicijska grupa CMC.

2.12.2015.
11:36
AFP, ODD ANDERSEN
VOYO logo

Kombinacija kinesko-katarskog kapitala spremna je na Etihad dovesti najbolje. Ruigang Lee, novi član Upravnog odbora i predstavnik kineske kompanije, odmah je iznio ambiciozan plan. Kinezi su za početak u klub uložili 350 milijuna eura, a Manchester City će pokušati dovesti najbolje od najboljih.

Kinezi spremni uložiti još 360 milijuna eura

Na meti su im Lionel Messi i Pep Guardiola, dvojac koji je sjajno surađivao u Barceloni. Sadašnji Bayernov trener osvojio je s Kataloncima dva naslova europskog prvaka, a Messi je, osim trofeja s Barcelonom, od individualnih priznanja, osvojio četiri Zlatne lopte u nizu i upravo je ušao u najuži izbor za tu nagradu u 2015. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kinezi nemaju financijskih ograničenja, planiraju ulaganje od dodatnih 360 milijuna eura kako bi Messi odjenuo dres Manchester Cityja, a Guardiola poveo momčad s Etihada. Bayernom trener objavio je kako će odluku o nastavku karijere donijeti sredinom prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je donedavno izjavljivao kako mu se nigdje ne ide s Camp Noua, ali sve ima svoju cijenu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo