Nogometaši Dinama u nedjelju su po 22. put su postali prvacima Hrvatske pobijedivši u derbiju Rijeku na Rujevici s 5-1 (1-1), čime su tri kola prije kraja prvenstva drugoplasiranom Osijeku pobjegli na nedostižnih deset bodova prednosti.

Ovo je za Modre bila najuspješnija sezona u povijesti, u kojoj su stigli do sjajnog uspjeha u europskim natjecanjima i u potpunosti dominirali u Hrvatskoj. Modri će do kraja sezone imati priliku uzeti još jedan trofej, hrvatski Kup, za koji će se u finalu boriti s Istrom 1961.

Galerija

Trener Dinama Damir Krznar, koji je nedavno produžio ugovor sa zagrebačkim klubom, progovorio je o planovima svojeg kluba u sljedećoj sezoni.

"Ulazak u skupinu Lige prvaka bi bilo ispunjenje ciljeva, ali sigurno da tu ne bismo stali. Prije dvije godine već je Neno (bjelica, tadašnji trener op.a.) bio blizu da napravimo veliki podvig i to će nam biti jedan, ajmo tako reći, neformalni cilj", rekao je Krznar, a prenosi RTL.

'Veći dio posla smo već napravili'

Krznar se potom osvrnuo na aktivnosti svojeg kluba u nadolazećem prijelaznom roku.

"Dinamo je veći dio posla napravio u zimskom prijelaznom roku. Sve ono što nam je potrebno u budućnosti smo već pokrili. Može se dogoditi još neka 'ekstra' potražnja za dva igrača na dvije pozicije, neću reći koje su to", poručio je Krznar.

Sve što je rekao trener Dinama pogledajte u videu.