GOTOVO JE / Krešimir Antolić oglasio se nakon zadnjeg radnog dana: 'Linije iz Međugorja su užarene'

Image

Sutra se u 17 sati održava sjednica koja će odlučiti o sudbini Dinama.

8.3.2023.
17:56
VOYO logo

Krešimir Antolić odradio je zadnji dan na mjestu člana Uprave Dinama. Uoči sutrašnje Skupštine njegovo će mjesto zauzeti Dario Šimić, a Antolić je nakon zadnjeg radnog dana dao izjavu za medije.

"Osjećam se ponosno što sam radio ovdje te mirno jer je ova uprava osigurala da klub funkcionira normalno. Nadam se sutrašnjoj pobjedi predsjednika Barišića, iako čujem da su linije iz Međugorja prema Hrvatskoj jako užarene. Ne osjećam se izdanim i prevarenim jer je moj odlazak isključivo moja odluka. Kao što sam rekao, nisam htio biti alibi onima koji su se skrivali iza mene", započeo je pa odgovorio na pitanja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dario Šimić? On je u 11. mjesecu bio moja ideja za sportskog direktora Dinama. Mislim da će on tu donijeti jedan novi iskorak. Što znači da su linije užarene? Čujem da se nazivaju članovi Skupštine, da su pod velikim pritiskom, jer mislim da ova druga strana baš i nije sigurna u svoju pobjedu."

"Sad ću se prvo dobro naspavati, sutra ću oko 20 sati popiti jedan šampanjac jer se nadam da će predsjednik Barišić i dalje biti predsjednik, a onda ćemo vidjeti. Moj povratak u Dinamo? Za mene je ovo završena priča, ja sam uvijek navijač Dinama i uvijek ću biti. To je to što se mene tiče", poručio je za kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo