KREIRAO SVJETSKU SENZACIJU I DOŽIVIO BOLAN UDARAC: / 'Ne znam kome se takvo što još dogodilo u karijeri...'

Image
Foto: AFP

Sjajni mladi hrvatski nogometaš Nikola Vlašić osvrnuo se na utakmicu u Madridu i rasplet u Europi

14.12.2018.
16:30
AFP
VOYO logo

Ako bi smo trebali izdvojiti nekog od hrvatskih mladih nogometaša koji igra u sjajnoj formi je Nikola Vlašić. Hrvatski nogometni A i U-21 reprezentativac ponovno je bio protagonist jedne lijepe ruske priče protiv Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši moskovskog CSKA u srijedu navečer navečer razbili su Real Madrid usred Santiago Bernabeu s 3-0, ali na kraju ne samo da nisu prošli grupnu gazu Lige prvaka, nego nisu osigurali niti nastavak natjecanja u Europskoj ligi. To je bolnije kad se zna da su slavili protiv europskog prvaka drugi put ove sezone. Junaci pobjede Moskovljana bila su i dvojica Hrvata, Nikola Vlašić i Kristijan Bistrović.

https://www.dailymotion.com/video/x6yus7j

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Napraviš svjetsku senzaciju, a ispadneš u Europi?'

"Niti sam nisam mogao vjerovati kada su mi odmah nakon utakmice rekli da je Viktoria kod kuće pobijedila Romu. Bio sam toliko bijesan da sam izravno odjurio u svlačionicu bez da sam ikoga pozdravio. Napraviš svjetsku senzaciju, doslovno nokautiraš Real usred Madrida, a ispadneš u Europi?! Ne znam kome se takvo što još dogodilo u karijeri, kako neću poludjeti. Ne znam tko je u skupinama Lige prvaka skupio sedam bodova i bio četvrti", iskreno će Nikola Vlašić (21) za Sportske novosti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šteta je, tim, neća što Vlašić nije uhvatio taj posljednji vlak za Europu. Ako ćemo vjerovati riječima njegova menadžera iz studenog Tonćija Martića, mladi Splićanin neće ostati u CSKA Moskvi sljedeće sezone. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Sjajan u CSKA

Vlašić pruža sjajne partije za CSKA. Pokazalo se kako je pun pogodak bio dolazak u Moskvu, stoji u tekstu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moskva je bila prvi izbor, jer sam osjetio koliko me trener želi i da me vidi kao veznog, a ne krilnog igrača. I brzo sam zaključio da je to bio najbolji odabir, jer iza mene su nezaboravna gotovo četiri mjeseca, u kojima sam guštao u igri i u kojima sam napravio veliki igrački iskorak. Samopouzdanje mi je golemo, osjećam se sjajno, a posebno sam ponosan na činjenicu da sam u manje od četiri mjeseca odigrao 20 utakmica za CSKA, te još šest za A i U-21 reprezentaciju Hrvatske. Igrao sam sve utakmice, odradio sve treninge, bez ikakvih problema", objašnjava Vlašić koji se, prema "Who Scoredu", našao u momčadi posljednjeg kola natjecanja po skupinama Lige prvaka. Dobio je ocijenu 8.8.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, prije toga i nije bilo baš tako bajno. Ispadanje iz Europe jako ga je naljutilo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Malo mi je bilo čudno u svlačionici nakon utakmice'

"Malo mi je bilo čudno u svlačionici nakon utakmice, jer ljudi iz kluba bili su sretni. Njima je pobjeda u Madridu zasjenila činjenicu da smo ispali u Europi. Pa sam se i ja kasnije smirio i polako počeo guštati u toj nevjerojatnoj pobjedi", ističe mladi Splićanin.

To je fantastična ‘božićnica’ za zimsku stanku. Rusko prvenstvo se, naime, nastavlja tek početkom ožujka sljedeće godine...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je, puno je ljepše ovako otići na odmor, iako se i sada ne mogu pomiriti s ispadanjem, jer želio sam europske utakmice i na proljeće. Što se odmora tiče, ne mogu vam opisati koliko sam sretan što ću u svom Splitu provesti gotovo punih mjesec dana, jer pripreme nam startaju tek 10. siječnja. Prošle godine u dresu Evertona nisam imao niti dan slobodnog za blagdane, a sada mogu guštati. I to je velika prednost igranja u Rusiji ha-ha", rekao je Nikola Vlašić.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo