KREĆE AKCIJA UKRAJINA: / Iz HNS-a stigla informacija koja će obradovati sve koji idu na Maksimir

Image

Za malo više od mjesec dana, točnije 24. ožujka, hrvatska nogometna vrsta nastavlja kvalifikacijski ciklus za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

22.2.2017.
14:44
VOYO logo

Na Maksimir će u 20:45 sati s druge strane biti Ukrajina.

Povodom tog susreta HNS je objavio cijenu ulaznica u pretprodaji. Svatko tko kupi ulaznicu putem interneta odnosno na blagajnama stadiona Maksimir, zaključno s nedjeljom 19. ožujka 2017. godine, ostvarit će popust od 50 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je bila praksa do sada za svaku kupljenu ulaznicu bit će potrebno dati osobne podatke, a jedan kupac moći će kupiti najviše 6 ulaznica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prodaja ulaznica u pretprodaji počet će 2. ožujka i trajati do 19. ožujka. Blagajne na stadionu Maksimir radit će u tom periodu svakoga dana osim nedjeljom od 10 do 19 sati, a istodobno će biti moguće kupiti ulaznice u pretprodaji putem interneta. Detaljne informacije o prodaji ulaznica bit će objavljene na internetskoj stranici HNS-a", priopćeno je iz Saveza.

Tribina / cijena ulaznice / cijena ulaznice u pretprodaji Tribina Sjever-dolje / 80 kuna / 40 kuna u pretprodaji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tribina Sjever-gore / 60 kuna / 30 kuna u pretprodaji

Tribina Istok / 140 kuna / 70 kuna u pretprodaji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tribina Zapad dolje / 240 kuna / 120 kuna u pretprodaji

Tribina Zapad VIP sredina / 300 kuna / 150 kuna u pretprodaji Tribina Jug namijenjena je gostujućim navijačima, a cijena ulaznice iznosit će 70 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo