KRANJČAR NE MOŽE DOČEKATI DERBI U SPLITU: /

'Tamo vlada prava nogometna atmosfera, vidjelo se to i na zadnjoj utakmici'

Image
6.8.2016.
22:22
VOYO logo

Trener Dinama Zlatko Kranjčar prokomentirao je na pobjedu protiv Cibalije te je najavio derbi s Hajsukom

"Čestitam svojim igračima na pobjedi. Ipak, ne bih se složio s da smo lako pobijedili. Od početka smo imali dobar ritam, domaćin je pokušao iz defanzive iznenaditi s kontrama i polukontrama. Bili smo spremni na to i pokazali smo organizaciju igre kakvu smo pripremali. Uz Roga, Kneževića i Ćorića radili smo kombinatoriku, dali smo dva gola i rezultat je realan", smatra trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam domaćinu, ali zaslužili smo pobjedu. Mogli smo povećati, imali smo dvije stopostotne prilike, ali zadovoljniji sam nego na utakmici sa Slaven Belupom. Trebamo igrati ubuduće ovako kao večeras. Igrači su prihvatili moju retoriku da hrvatsku ligu treba poštivati kao europske utakmice jer ako se opustimo neki klubovi nas zaista mogu iznenaditi. Nisam htio da se to dogodi ovdje, odigrali smo na nivou Dinama i otvorili smo se s dobrom atmosferom prema utakmici u Splitu", izjavio je Kranjčar.

Image

Slijedi derbi

"Igrali smo punim angažmanom koji svaki pojedinac ima. Nismo dopustili iznenađenja, bili smo okomiti i hitri prema naprijed, kao i kvalitetni u završnici. Hodžić je imao dvije sjajne prilike, imali smo i stativu. Zadovoljan sam, ali mogli smo dati još golova", dodao je. "U srijedu imamo derbi, onda Inter i play-off Lige prvaka. Sigurno da su to teške utakmice i imamo seriju bitnih utakmica gdje moramo stvarati rezultat, igru i atmosferu za Ligu prvaka. Mislim da su igrači svjesni toga i zato smo gledali momčad kao večeras. Trebamo se veseliti derbiju u Splitu, atmosfera je nogometna, vidjeli smo to na njihovoj zadnjoj utakmici. Derbi daje draž i motivaciju i očekujem nogometni ambijent koji te dvije momčadi zaslužuju", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo